Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sterren bij de stembus: déze BN'ers brachten hun stem al uit

Heb jij ook al gestemd?

BN'ers stem

Het is eindelijk zover: we mogen stemmen! Vandaag is de dag dat je je stem voor de Tweede Kamerverkiezingen uit kunt brengen en dat is hartstikke belangrijk. En dat vonden déze BN’ers ook.

Stemmen maar

De stembussen van de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 zijn al sinds afgelopen maandag open. Vanaf deze dag was het voor ouderen en kwetsbaren al mogelijk om in alle rust een stem uit te brengen.

Net als iedere andere Nederlander boven de achttien jaar, mochten ook BN’ers hun stem uitbrengen. En dit deden ze vol overgave. Op Instagram delen flink wat BN’ers hun bezoekje aan de stembus en laten ze weten waarom dit zo belangrijk is.

Zo schrijft Tim Hofman: "Gestemd! Vrolijk van! Hoera democratie!" en ook Linda Hakeboom plaatst een foto van zichzelf met een rood potlood in haar hand: "Dit is waarschijnlijk de minst fashionable stemfoto die jullie vandaag gaan aantreffen (maar maakt niet uit. Ik mocht stemmen! Vanuit de auto! Yay)". Monica Geuze laat op Instagram Stories weten: "De vraag is uiteraard niet of, maar hoe laat je gaat stemmen vandaag."

Sterren bij de stembus

Onderstaande BN'ers brachten hun stem vandaag al uit. Weet jij nog steeds niet waar je op moet stemmen? Vul dan nog gauw een stemwijzer in én lees waarom het zo belangrijk is om op een vrouw te stemmen. Je hebt nog tot 21.00 uur vanavond de tijd, dus let's go.

Misschien ook voor jou:
Praised be: vanaf déze datum staat The Handmaid’s Tale seizoen 4 op Videoland
Lifestyle
  • BrunoPress