Khloé Kardashian onthult hoe het nu precies zit tussen haar en Tristan Thompson

Aha!

Lees ook

Zijn Khloé Kardashian en Tristan Thomspon nou wel of niet samen? Veel fans van de Kardashians vroegen zich de afgelopen maanden af hoe het nu precies zit met hun romance. Op Instagram geeft Khloé met een liefdesverklaring aan de basketballer opheldering over hun relatiestatus.

Instagram official

Jawel, Tristan en Khloé zijn inderdaad weer een stel. Zaterdag vierde Tristan zijn dertigste verjaardag en girlfriend Khloé zette de basketballer dan ook in het zonnetje op Instagram.

“Degenen die voorbestemd zijn voor elkaar, zijn degenen die alles overwinnen en er sterker uitkomen”, begint Khloé haar liefdesverklaring aan Tristan. “Bedankt voor de vader die je bent en voor de beste vriend die je voor mij bent. We kunnen samen helemaal niets doen en toch voelt dat als alles. Ik hoop dat je elke dag weet hoeveel ik – en vele anderen – van je houden.”

Happy Birthday, TT. Ik kan niet wachten op alle herinneringen die er nog aan komen. Nu wordt het leven pas echt mooi.” Khloé deelt bovendien een paar prachtige foto’s waar ze samen met Tristan en dochtertje True opstaat.

Kinderwens

Onlangs sprak Khloé openhartig over haar kinderwens in het programma Lady Parts with Sarah Hyland. Daarin vertelde ze over het moederschap en haar mislukte IVF-poging. “Toen Tristan en ik er klaar voor waren, lieten we de eicellen ontdooien om ze te laten bevruchten”, vertelde de realityster. “Ik liet twaalf tot veertien eicellen ontdooien, maar geen van de eicellen overleefde het.” Tijdens het gesprek werd echter in het midden gelaten hoe de romance van Khloé en Tristan er op dat moment voorstond.

Khloé en Tristan hadden van 2016 tot 2019 een relatie. In april 2018 verwelkomden de twee dochter True. Hun relatie liep echter op de klippen toen Tristan een scheve schaats reed met de beste vriendin van Kylie Jenner. Khloé en Tristan zouden elkaar volgens insiders weer gevonden hebben toen ze vorig jaar samen in quarantaine gingen.

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube

Laatste nieuws

Zie ook