De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan powervrouw Sylvie Meis siert de cover.

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Sylvie Meis siert de cover.

Deze week

*Powervrouw Sylvie Meis siert de cover van de nieuwste Grazia. Ze gunt het zichzelf én andere vrouwen om groot te dromen. Om onafhankelijk te zijn en elkaar te prijzen. En dat vinden wij heel empowering. In Grazia’s female power issue deelt Sylvie haar geheim voor succes. “Ik ben een go-getter, iemand die geen angst heeft.”
*Lady Gaga: “Ik ben gewoon mezelf, of mensen dat nu leuk vinden of niet.”
*De coronacrisis heeft flink wat teweeg gebracht. Zo ook de manier waarop we met fashion omgaan. Wij vertellen je 9 manieren waarop Covid-19 de modewereld veranderde.
*Bloemenjurken in overvloed deze lente. Dankzij de hit-serie Bridgerton is dit dé trend du moment. Wij zetten de mooiste exemplaren voor je op een rij.
*Roxeanne Hazes presenteert het nieuwe tv-programma Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star. Aan Grazia vertelt ze over deze nieuwe uitdaging én haar beauty drama’s.
*Dit zijn de negen redenen waarom we de Kardashians zo gaan missen.
*Clubhouse is nu al dé app van 2021: het aantal gebruikers verdubbelde in februari tot ruim acht miljoen, waaronder een rijtje A-list celebs. Waarom is het zo’n hype?
*Ze begonnen met niets en wisten in vijf jaar tijd hun succesimperium Vedder & Vedder, met gepersonaliseerde sieraden, op te bouwen. Anne en Esther Vedder vertellen hun inspirerende verhaal.
*Vechten voor je rechten! De tweede kamerverkiezingen staan voor de deur, op 15, 16 en 17 maart is het zover. En dit is waarom het zo belangrijk is om te stemmen.
*Let’s talk fashion: dit seizoen kiezen we voor een boyfriend jeans of een mooie oversized blazer: de perfecte items to keep it tough sexy and cool.
*Van plan om aan intermittent fasting te beginnen? Wij zetten de zes gouden regels voor je op een rij.
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia’s horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

Laatste nieuws