Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Must see: deze Netflix-original is een kruising tussen MAFS en Black Mirror

Een interessante combinatie...

MAFS Black Mirror

Ben jij dol op het concept van Married at First Sight en kon je geen genoeg krijgen van de bizarre serie Black Mirror? Dan hebben we een nieuwe topper die je toe kan voegen aan je watchlist. De serie The One is een combinatie van beide series – en ja, dat levert bizarre beelden op.

The One

In de nieuwe Netflix Original-serie The One draait het om een techniek die het leven van singles compleet gaat veranderen. In de trailer zien we dat er een bepaalde matching-techniek ontwikkeld is, die ervoor zorgt dat iedere vrijgezel zijn ultieme match weet te vinden. In real life onmogelijk, maar in deze serie kan het.

En hoewel dit allemaal zoetsappig en rooskleurig klinkt, is dat het absoluut niet. Aan het sfeertje in de trailer is meteen op te merken dat deze serie allesbehalve een goede afloop gaat krijgen.

Kruising

Waarom deze serie een kruising tussen Black Mirror en MAFS is? Dat is obviously door het gedeelte waar singles aan elkaar gekoppeld worden. Daarnaast is het een serie die zich afspeelt in de toekomst, en dit doet ons enorm veel denken aan de gebeurtenissen die zich in Black Mirror afspelen.

Netflix lanceerde onlangs de trailer van deze gloednieuwe serie. Enne, je hoeft niet heel lang meer te wachten om 'm te kunnen zien. The One is namelijk vanaf 12 maart te bingen op Netflix. Wij zijn benieuwd!

Misschien ook voor jou:
Yes: deze films en series verschijnen deze maand op Netflix
Lifestyle
  • Netflix