Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een giftcard van Steve Madden t.w.v. €125

Doe mee en win!

Winning Wednesday Steve Madden

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 2x een giftcard van Steve Madden t.w.v. €125 weg.

Nieuw seizoen

Je zou denken dat je na een jaar lang wonen in je joggingpak, zonder feestjes en andere verplichtingen, je nog niet uitgekeken bent op je eigen garderobe. Die fabulous schoenen van het vorige lenteseizoen hebben immers nog maar een paar mensen uit je omgeving gezien. En die killer heels van het vorige seizoen hebben ook nog geen enkel feestje meegemaakt.

Toch kunnen we als geen ander begrijpen dat je die lentegarderobe ook wil aanvullen met een heerlijk nieuw paar uit een gloednieuwe lentecollectie. En omdat het een pittig jaar is geweest, helpen wij een handje mee. Wij laten je namelijk een gloednieuw paar (uit de nieuwe voorjaarscollectie) van Steve Madden uitzoeken. Hoe fijn is dat?

Steve Madden

Of je nu op zoek bent naar schoenen, handtassen of accessoires: bij Steve Madden ben je aan het juist adres. Het merk verkoopt in meer dan 80 landen over de hele wereld en is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest iconische schoenenmerken wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar de perfecte boots of high heels, Steve Madden has got you covered.

In het aankomende lenteseizoen gaan we genieten van flink wat nude- en pasteltinten. Niet alleen de chunky boots – in prachtige crémekleur – zullen de straten sieren, ook de soft fluffies gaan heel wat lentelooks naar een hoger niveau tillen. Ook is de perfecte hak in het aankomende seizoen een must. Kies voor een braid strap in één van de prachtige seizoenskleuren. Gaat je voorkeur uit naar comfort? Steve Madden heeft ook een aantal klassieke sneakers een frisse touch up gegeven. Keuze genoeg!

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om je schoencollectie aan te vullen met een paar schoenen uit de nieuwe collectie van Steve Madden? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 2x een giftcard van Steve Madden t.w.v. €125 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 9 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.