Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bekijk hier vanavond de Fall Winter 2021/2022 modeshow van Elisabetta Franchi

Je kunt de hebberig makende creaties van Elisabetta Franchi thuis front row bekijken.

Elisabetta Franchi

Milan Fashion Week is weer in volle gang. Helaas zit een fashion show op locatie er dit jaar niet in, maar dat betekent niet dat je shows hoeft te missen. Vele toonaangevende modehuizen showen hun Fall Winter 2021/2022-collectie digitaal. En jawel, ook de FW21 van Elisabetta Franchi is gewoon te streamen.

Fashion Week

The show must go on! Daarom hoef je de vertoning van zwierige blousejes, oogstrelende japonnen en hebberig makende jasjes van Elisabetta Franchi dit seizoen heus niet te missen. Milan Fashion Week gaat namelijk gewoon door, maar zal anders verlopen dan we gewend zijn.

De meeste merken showen hun nieuwe creaties deze week digitaal én in realtime. Zo kun je thuis als het ware front row genieten van alle modellen die over de runway paraderen in jaloersmakende outfits.

Elisabetta Franchi

Enne, als er één show is die we dit seizoen zeker niet willen missen, is het wel die van Elisabetta Franchi. De Italiaanse modeontwerpster zal haar FW21-collectie zondag 28 februari om 18.00 uur tonen.

De fashionshow is te bekijken op de site van Elisabetta Franchi, via Milan Fashion Week, haar social kanalen én hieronder. We can’t wait!

Misschien ook voor jou:
Dit is waarom we massaal fan zijn van de Athflow-trend
Showbizz
  • Elisabetta Franchi