Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 2x een Leather Blouse van SANDEE THE LABEL t.w.v. €89,95

Doe mee en win!

SANDEE THE LABEL Winning Wednesday

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 2x een Leather Blouse van SANDEE THE LABEL t.w.v. €89,95 weg.

Lentegevoel

Waarschijnlijk heb je de afgelopen dagen volop genoten van het heerlijke lenteweer. Blote enkels, luchtige zomerjassen en geen handschoenen aan op de fiets: we love it.

Maarre, wist jij – net als wij – de afgelopen dagen ook absoluut niet wat je aan moest trekken? Voelde je bij geen enkele outfit die wow-factor? Dan gaan wij je helpen. Grazia mag namelijk een statement item uit de collectie van SANDEE THE LABEL weggeven.

SANDEE THE LABEL

SANDEE THE LABEL is gecreëerd door twee zussen in Amsterdam. De zussen bedachten een compleet kledingmerk voor vrouwen bestaande uit stunning collecties geïnspireerd door hun favoriete bestemmingen over de hele wereld.

Zo ontwierpen de zussen ook een prachtige fake leather blouse. Deze blouse is gemaakt van vegan leather en kan zowel casual als chic gedragen worden. Zo draag je 'm tijdens de koudere dagen dichtgeknoopt op een stoere denim, of tijdens de warme lentedagen juist als jas, met daaronder een casual wit t-shirt. Good to know: de binnenkant heeft een zachte suède look. Love it.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf te hullen in deze prachtige blouse? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 2x een Leather Blouse van SANDEE THE LABEL t.w.v. €89,95 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 3 maart. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.