Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Nieuwe Netflix-serie van de makers van Undercover in de maak'

Deze wordt gegarandeerd net zo spannend!

Undercover

Fans van Undercover, opgelet! De makers van deze Netflix-hit werken namelijk aan een nieuwe misdaadserie, genaamd Diamonds.

Diamonds

De eerste twee seizoen van Undercover waren natuurlijk een enorme hit. Daarom is het zo gek nog niet dat de Belgische makers van de serie hebben besloten om nog een misdaadserie te produceren. Netflix heeft inmiddels al, samen met staatsomroep VRT, de rechten geclaimd. De serie zal Diamonds gaan heten.

Verhaallijn

Nu vraag je je natuurlijk af of deze serie net zo spannend gaat worden als Undercover. Waar Diamonds over zal gaan? Juist ja, diamanten. De serie volgt de Antwerpse familie Wagner, die al jaren lang diamanten verhandelt in de Vlaamse stad.

Dit doen ze niet alleen bovengronds, maar ook in de onderwereld. Zoon Noah wilde niks met deze foute praktijken te maken hebben en stapte uit de business. Echter moet hij wel terugkeren wanneer zijn jongste broer zelfmoord pleegt. Het is aan hem om het familiebedrijf voort te zetten. Klinkt spannend toch?

Releasedatum

De productie van Diamonds is op dit moment nog in volle gang en daarom is het nog niet bekend wanneer deze te zien zal zijn op Netflix. Vermoedelijk zullen de afleveringen van de serie eerst wekelijks te zien zijn bij VRT, voordat ze op Netflix verschijnen. Nog even geduld dus!

Lifestyle
  • Manners
  • Undercover