Couple alert: deze Temptation-singles zijn nu een stel

Love is in the air!

De opnames van Temptation Island: Love or Leave zitten er al een tijdje op. Toch begon het echte liefdesavontuur voor een aantal deelnemers pas ná het programma. Zo ook voor singles Evie en Mike. Hoewel, single kunnen we ze niet meer noemen…

Happy couple

Jawel, Evie en Mike – aka kleine Mike – zijn een happy couple. De twee moesten hun relatie echter een tijdje geheimhouden. Maar nu alle afleveringen van Temptation op Videoland staan, konden ze hun relatie gisteren eindelijk Instagram official maken.

“Waar het ene avontuur eindigt, start het nieuwe avontuur. Temptation kreeg voor mij een onverwachtse wending”, begint Mike op Instagram. “Bij thuiskomst zochten we de single dames uit de andere villa op. Vriendschappen werden gesloten en onderling werd er wat geflirt.”

Evie bleek echter niet slechts een flirt te zijn. “Op de laatste dag van 2020 vertrokken we met een klein Temptation-groepje naar Ibiza en daar sloeg de vonk over. Sinds 3-2-2021 zijn wij officieel samen”, deelt de voormalige single. “We hebben samen al zoveel mooie momenten kunnen delen. Evie, kleine prinses van me, ik ben gek op je.”

Alleen maar liefde

Ook Evie staat op Instagram kort stil bij haar kersverse romance met Mike. “Supergelukkig, trots en verliefd op Mike. Wat ben ik blij dat wij eindelijk naar buiten mogen brengen dat wij samen zijn! Enorm dankbaar voor dit geweldige avontuur en de uitkomst hiervan.”

Bovendien deelt Evie meteen een paar prachtige foto’s van haar en Mike. Enne, fun fact: deze foto’s werden door niemand minder dan Temptations Anne geschoten.

Evie en Mike | © Anne Zwart Fotografie

Beeld: Temptation Island: Love or Leave | Instagram, Anne Zwart Fotografie

Laatste nieuws