Babynieuws! Déze Selling Sunset-agent is in verwachting van haar eerste kindje

Zo leuk!

Lees ook

Christine Quinn en hubby Christian Richard verwachten hun eerste kindje samen! Dit geweldige nieuws deelde de Selling Sunset-agent met People.

Eerste kindje

“We kunnen met veel plezier delen dat we ouders gaan worden!”, vertelde Christine aan People. Christine legt uit dat zij en Christian voelden dat ze in 2021 een gezin wilden stichten. De mom to be vertelt dat ze tijdens haar dagelijkse meditatie-sessies zichzelf inbeeldde dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Ze gelooft er dan ook in dat dit heeft meegeholpen aan het waarmaken van haar droom om zwanger te worden.

“We zijn zo dankbaar dat we ons eerste kind verwachten”, gaat ze verder. “Ik ben klaar voor een nieuw hoofdstuk en kan niet wachten om moeder te worden.”

Zwangerschapscravings

Hoe lang Christine al in verwachting is, is niet duidelijk. Een insider wist aan E! te vertellen dat Christine mogelijk al halverwege haar zwangerschap is. Enne, dit zorgt bij Christine voor flink wat zwangerschapscravings. Zo vertelt ze dat ze vooral zin heeft in vers fruit en pizza met saus. “Maar niet zomaar een pizza, het moet een Pizza Hut-pizza zijn”, biecht ze op. “En heel veel Dr. Pepper!”

Foto's van haar upcoming baby belly heeft de realtor nog niet gedeeld, maar Christine kennende zal dit vast niet lang meer duren. Wij kunnen niet wachten om de stunning makelaar te zien met haar babybuik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de over extravagante outfits à la Christine waarin de kleine straks gehesen wordt. How exciting.

Bron: E! News | Beeld: BrunoPress, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook