Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Laura verbluft volgers met nieuwe look

Wauw!

Laura en Roger

Temptations Laura en Roger verrasten in januari velen met het nieuws dat ze weer een setje zijn. Enne, Laura wist haar volgens onlangs opnieuw te verbluffen, want de beauty gaat tegenwoordig met een heel ander kapsel door het leven.

Nieuwe hairdo

Laura heeft zichzelf opnieuw een nieuwe look aangemeten. Zo gaat ze al een tijdje niet meer als blondine door het leven, maar als brunette. Maarre, de realityster heeft haar lokken weer in de verf gezet én nam ook maar meteen een knipbeurt. Het resultaat? Een korte, zwarte coupe. We love it!

Wij zijn niet de enige die onder de indruk zijn van Laura’s nieuwe hairdo. Zo stromen de complimenten binnen op Instagram. “Prachtig”, “Love the confidence”, en “Staat je supergoed”, klinkt het dan ook in de reacties.

Bekijk de foto van Laura’s nieuwe look *HIER*.

Relatie

Laura deed in 2019 met Roger mee aan Temptation Island. Bij terugkomst in België gingen de twee echter uit elkaar, maar guess what: ze zijn weer samen.

“In 2020 hebben we onze relatie geheimgehouden, maar dat heeft nu wel lang genoeg geduurd. We zijn in 2021 beland en willen van de daken schreeuwen dat we weer bij elkaar zijn”, deelde Roger begin januari over hun romance op Instagram.

Misschien ook voor jou:
Wait, what?! Temptations Laura en Roger zijn weer samen
Showbizz
  • Temptation Island