Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit wordt volgens de sterren jouw geluksdag in 2021

En dit zegt jouw horoscoop over je geluk in het aankomende jaar.

Grazia's XL jaarhoroscoop

Vind je de liefde? Ga je voor een nieuwe carrière, of krijg je eindelijk de rust waar je al zo lang naar snakt? Wat staat jou dit jaar allemaal te wachten? In Grazia's XL jaarhoroscoop komen al deze onderwerpen aan bod. Deze week vertellen de sterren ons alles over één van de mooiste dingen in het leven: geluk!

Waterman (21-1 t/m 19-2)

Het is in 2021 belangrijk dat je jezelf weer terugvindt. Na alles wat afgelopen jaar gebeurd is, ben je jezelf en je eigen wensen en verlangens een beetje kwijtgeraakt. Het is voor je eigen geluk belangrijk, dat je er weer achterkomt wat je werkelijk happy maakt en waar je voldoening uit haalt. Dat wordt dé uitdaging voor jou dit jaar, maar wel een heel mooie. Maak dit jaar tijd voor persoonlijke groei en ontwikkeling en geniet van het proces.

Geluksdag: 17 maart.

Vissen (20-2 t/m 20-3)

Het geluk haal jij toch vooral uit het contact met andere mensen. Het liefst persoonlijk en fysiek, maar als het niet anders kan, online. Maak daar in 2021 regelmatig tijd voor vrij, zeker wanneer je je niet happy of eenzaam voelt. De verbinding met andere mensen, laadt je weer positief op. Zorg ook dat je tijd vrijmaakt voor je hobby's, dat heb je echt nodig om weer helemaal in balans te komen dit jaar.

Geluksdag: 3 oktober.

Ram (21-3 t/m 20-4)

Voor jou is het van belang dat je leven spannend en opwindend blijft. Je hunkert ook dit jaar weer naar het nodige avontuur. Dat is zeker mogelijk, maar het komt je niet aanwaaien. Ook hier is het belangrijk dat je weet wat je wil en daar de nodige actie toe onderneemt. Doe je dat, dan staat je een ongekend tof jaar te wachten, waar je absoluut gelukkig van wordt. Ontdek waar je passie ligt en ga ervoor!

Geluksdag: 21 april.

Stier (21-4 t/m 20-5)

Weten waar je aan toe bent, maakt je altijd happy en voldaan. Daar word je in 2021 flink in uitgedaagd. Zie het echter niet als een probleem, eerder als een kans om je leven nog passender te maken. Wanneer je er zo in kunt staan, maak je het een stuk minder pittig voor jezelf en geef je de planeten de kans om je op positieve wijze te verrassen.

Geluksdag: 14 september.

Tweelingen (21-5 t/m 21-6)

De kans is zeer groot dat je dit jaar heel tevreden bent over je leven in alle facetten. Wat relatie betreft, heb je het voor elkaar en ook je baan zorgt voor veel plezier en voldoening. Je gezondheid laat weinig te wensen over en je hebt voldoende geld tot je beschikking. Een ideale mix voor een fikse dosis geluksgevoel! Je mag jezelf soms wat meer waarderen en trots zijn op alles wat je dit jaar bereikt.

Geluksdag: 1 juni.

Kreeft (22-6 t/m 22-7)

Je hebt een veilige haven nodig om je lekker te voelen. Dat vind je dit jaar thuis en op je werk. Vooral je lief en je collega’s spelen daar een belangrijke rol in. Zij zorgen ervoor dat je iedere dag weer met plezier opstaat. Je staat graag klaar voor anderen, maar in 2021 zal je zien dat je dit ook terugkrijgt en dat weet je enorm te waarderen.

Geluksdag: 5 juli.

Leeuw (23-7 t/m 23-8)

Je geniet maximaal, zeker wanneer je daar hard voor gewerkt hebt. Wat dat betreft ziet 2021 er super voor je uit. Je wordt beloond voor je inzet die je hebt getoond en daar kun je absoluut van genieten. Ook de nodige luxe hoort daarbij. Exclusieve items of een verre reis wanneer dat weer tot de mogelijkheden behoort. De maanden juli tot en met september zijn daar uitermate geschikt voor en brengen je veel geluksmomenten.

Geluksdag: 19 augustus.

Maagd (24-8 t/m 22-9)

Fijn contact met vrienden en familie maakt je happy, en gelukkig kun je in 2021 rekenen op heerlijke momenten wat dat betreft. Je houdt als aardeteken niet zo van veranderingen, maar juist dat brengt je dit jaar geluk. Wanneer je open kunt staan voor nog iets beters, iets fijners of mooiers, kan het alleen maar beter voor je worden. Durf daar op te vertrouwen.

Geluksdag: 2 juli.

Weegschaal (23-9 t/m 22-10)

Je houdt van contact. Met vrienden, familie, collega’s en mensen in het algemeen. Wanneer dat in 2021 weer volledig mogelijk is, ben je heel happy. Ook wanneer je niet teveel beslissingen hoeft te maken, dat geeft je alleen maar keuze stress. Het ziet er positief voor je uit dit jaar, op beide fronten. Alleen is het wel goed om te veranderen wanneer je er beter van kunt worden.

Geluksdag: 21 januari.

Schorpioen (23-10 t/m 22-11)

Een fijne relatie, een baan die voldoening geeft en geen geldzorgen. Dat zijn de zaken die jouw gelukkig maken. Het goede nieuws: op al die fronten zit het voor jou dit jaar wel goed. Soms heb je daar zelf de hand in, maar je hebt de juiste planeten aan je zijde dit jaar om er een mooi en happy 2021 van te maken.

Geluksdag: 7 december.

Boogschutter (23-11 t/m 21-12)

Als Boogschutter ben je altijd wel positief gestemd. Het moet gek lopen, wil jij somber of negatief worden. Ook dit jaar heb je weinig reden tot klagen. Met een dipje in maart, ziet het er voor de rest prima uit. En vooral je liefdesleven zorgt ervoor, dat je het grootste deel van het jaar in een positieve flow zit en daar mag je reikhalzend naar uitkijken.

Geluksdag: 27 januari.

Steenbok (22-12 t/m 20-1)

Je vindt het prettig wanneer je voor je gevoel je leven onder controle hebt. Dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daar lijkt het dit jaar echt naar uit te zien, dus je kunt opgelucht ademhalen. Zorg zelf echter voor de nodige geluksmomenten. Doe iets romantisch met je lief of koop dat exclusieve item wat je al heel lang wilt. Dat zet dit jaar net even de puntjes op de i.

Geluksdag: 15 mei.

Lifestyle
  • Grazia (Esther van Heerebeek)
  • Unsplash