Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh la la: Prince Charmings Tim heeft een nieuwe liefde

De knappe Tim heeft een leuke man aan de haak geslagen.

Tim

Tim vond tijdens zijn deelname aan Prince Charming geen liefde bij Marvin. Tot groot verdriet van Tim, aangezien hij een toekomst met de prince wel voor zich zag. Maarre, wees niet getreurd. Tim heeft namelijk in Nederland een nieuwe liefde gevonden!

Happily in love

Tijdens de afleveringen van Prince Charming dacht menig kijker dat er na de opnames iets op zou bloeien tussen deelnemers Tim en Tommy. De twee konden het zó goed met elkaar vinden en bleken in het verleden wel eens gezoend te hebben. Eenmaal in Nederland bleef het bij een vriendschap, maar zat Tim niet stil...

Gisteravond kletsten Marvin en Tim bij in een live-sessie op Instagram. Hierin vertelt Tim enthousiast dat hij een nieuwe lover heeft. "Hij heet Mo", vertelt Tim glunderend.

Prille liefde

"Het is allemaal nog heel erg pril hoor", gaat Tim verder. Hij legt vervolgens uit dat hij Mo leerde kennen toen hij terugkwam uit de villa. De oplettende Marvin grapt meteen: "Dan heb je dus terwijl je met hem aan het daten was, ook nog aan programma Date Or No Date meegedaan."

Enne, Tim laat weten dat dit inderdaad klopt. Terwijl Gaby Blaaser in het programma Date Or No Date haar best deed om Tim te koppelen aan een leuke man, was hij eigenlijk al aan het daten met Mo. "Ik had dit van tevoren met hem besproken hoor. Hij zei: 'Tim, ga gewoon en zie maar wat er gebeurt.' Het was uiteindelijk ook niet mijn ding hoor. Uiteindelijk is het toch niets geworden."

Hoe dan ook: Tim heeft zijn liefde gevonden bij Mo. De twee bezegelden hun liefde al met een romantische sneeuwfoto op Instagram Stories, maar daar blijft het ook bij. Het enige wat we over Tim zijn nieuwe liefde weten is dat hij, net als Tim, ook in Amsterdam woont én eigenaar is van zijn eigen bedrijf. We wensen jullie heel veel geluk, Tim en Mo!

Misschien ook voor jou:
Prince Charmings Tim over hechte band met Tommy: ‘We hebben al een geschiedenis’
Showbizz
  • RTL, Instagram