Winning Wednesday: 1x 3 Bamboo Body Hugging sets van MAGIC Bodyfashion t.w.v. €118

Doe mee en win!

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 1x 3 Bamboo Body Hugging sets van MAGIC Bodyfashion t.w.v. €118 weg.

Comfy season

Of we nu in een lockdown zitten of niet: lingerie moet comfy zijn. Uiteraard is het leuk om je zo nu en dan in een kanten lingeriesetje te hullen, maar over het algemeen gaat onze voorkeur uit naar comfort. Een jeukende beha, een slip die in je huid snijdt: daar hebben we geen tijd voor.

De lingeriesets van MAGIC Bodyfashion zijn geschikt voor alle vrouwen, ongeacht hun leeftijd of maat. De collecties bestaan uit bh's (inclusief rugloze opties, voor die prachtige zomerse jurk), shapewear (van lichte tot extra stevige exemplaren), active wear en nog veel meer.

Eco-friendly

De items van MAGIC Bodyfashion zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo zorgt het ene item ervoor dat je je boobs bedekt onder een witte blouse, terwijl het andere item je buik iets strakker laat ogen onder die nauwsluitende rok. Enne, dat is niet alles. Het lingeriemerk heeft ook een heuse eco-friendly collectie in haar assortiment.

De Bamboo Body Hugging producten zijn gemaakt van duurzame, natuurvriendelijke en groene ruwe Tanboocel bamboevezels. Deze natuurlijke grondstof is biologisch afbreekbaar en kan gemengd worden met materialen als katoen of zijde. Ook is er bij het productieproces een kleinere hoeveelheid water gebruikt. Good to know: er wordt voor dit proces geen bedreigde bamboesoort gebruikt.

Of het gebruik van bamboe ook veel goeds doet voor de lingeriesets? Yes, it does. Bamboe is antibacterieel, schimmelwerend en geurbestendig. De items uit de Bamboo Body Hugging collectie zijn naadloos, comfy en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (crème, mocha en rosé).

Win, win, win!

Ben jij enorm nieuwsgierig naar deze sets? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x de drie verschillende sets van de Bamboo Body Hugging collectie van MAGIC Bodyfashion weggeven. Je mag de kleuren van de drie verschillende sets zelf kiezen.

Wil je kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 1x 3 Bamboo Body Hugging sets van MAGIC Bodyfashion t.w.v. €118″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”9-2-2021″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 9 februari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws