Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Valentijnsactie: 5x Grazia voor maar €15!

Dat is maar liefst 25% korting!

Valentijnsactie

Jawel, de meest romantische dag staat weer voor de deur. Op Valentijnsdag vieren we de liefde uitgebreid en daar hoort ook een grote dosis liefde voor jezelf bij als je het ons vraagt. Tijd dus om jezelf – en iemand anders mag ook – te verwennen met een abonnement op Grazia!

Self love

Volgende week is het weer zover: Valentijnsdag! En of je nou happy single bent of een partner hebt; op de dag van de liefde hoor je ook zelfliefde te vieren. Trakteer jezelf dus op een prachtige tas, een handige gadget of juist op een abonnement op je favoriete tijdschrift!

Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij daarom een speciale aanbieding op touw gezet om jezelf mee in het zonnetje te zetten. 5x Grazia voor maar €15! Dat is een korting van maar liefst 25%.

Cadeau

Een ander een abonnement op Grazia cadeau doen kan natuurlijk ook! Of het nu gaat om je beste vriendin, je moeder of een collega: al je geliefden verdienen het weleens om in het zonnetje gezet te worden. Enne, je kunt natuurlijk ook altijd bij je liefje hinten dat je wel een abonnement van Grazia zou willen…

Gebruik maken van deze geweldige Valentijnsactie? Klik dan *HIER*.

5x Grazia voor maar €15!
Misschien ook voor jou:
Prince Charmings Joep en Vince over prille liefde: ‘We zijn exclusief’