Wait, what?! Sorelis en Gulcin zijn geblokkeerd door Ricky en Jaydi en dit is waarom

Huh?

Drama alert! Temptations Sorelis en Gulcin zouden op Instagram namelijk geblokkeerd zijn door Ricky en Jaydi. Waarom precies? Dat leggen de tortelduifjes uit aan RumagTV.

Vertrek

Het Temptation-avontuur eindigde voor Sorelis en Gulcin al eerder dan gepland. De twee kwamen er namelijk al vroeg achter dat ze voor elkaar gemaakt waren en zijn zelfs van plan om te gaan trouwen.

Vanwege dat vroegtijdige vertrek snappen fans al helemaal niet waarom Ricky en Jaydi het verloofde stel hebben geblokkeerd. Voor Gulcin blijft het ook nog een raadsel. “Het heeft iets met Ricky te maken, want Jaydi en ik hebben nooit een woordenwisseling gehad, of zo. Ik heb echt geen flauw idee”, legt ze uit aan RumagTV.

Sensatie

“Tussen mij en Ricky is echter óók niets voorgevallen”, vertelt Gulcin. De enige oorzaak voor de blokkade die Gulcin kan bedenken is dat Ricky haar beschuldigde van het lekken van inside Temptation-informatie aan haar beste vriendin. Dat ging over Sonny en Jaydi.

Volgens Gulcin is het allemaal en kwestie van “relevant willen blijven” en “daarna doen alsof ze geen zin in sensatie hebben, terwijl ze die zélf hebben gecreëerd.” Hmmm, juicy!

Bron: Love & Reality | Beeld: Temptation Island, YouTube

Laatste nieuws