Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Finally: dít is de naam van Gigi Hadids dochtertje 

Het meisje is inmiddels al vier maanden oud.

Finally: dít is de naam van Gigi Hadids dochtertje 

Eind september was het grote moment daar: Gigi Hadid en lover Zayn Malik verwelkomden hun kindje op de wereld. De naam van hun dochter bleef nog even geheim, tot nu!

De naam

Zonder bombarie maakte Gigi de naam van haar dochter donderdag bekend. “Khai’s mom”, zo is nu te lezen in de Instagrambio van het half-Nederlandse model.

Erg veel over hun dochter laten Zayn en Gigi daarnaast niet los. Wel sieren regelmatig kiekjes van kleine Khai de Instagramfeed van Gigi, maar het gezichtje van haar dochter komt nooit in beeld. Wel lijkt het erop dat het ouderschap het model goed bevalt. In een berichtje deelde ze er eerder al over dat er ‘geen baan ter wereld als deze’ is.

Heel veel liefde

Baby daddy Zayn is wat terughoudender over zijn rol als vader. Wel liet de zanger in september weten dat hij Khai onmiddellijk in zijn hart sloot. “De liefde die ik voor dit kleintje voel is niet te begrijpen. Ik voel me vereerd dat ik haar ken, trots dat ze van mij is en dankbaar voor het leven dat we samen zullen hebben”, schreef hij toen op Twitter.

Ook Yolanda Hadid is maar wat blij met haar kleindochter en is trots haar oma te zijn. “Het is geweldig om oma te zijn”, liet ze daarover weten. “Mijn hart ontploft gewoon bij het zien van dit prachtige kleine meisje.”

Misschien ook voor jou:
Zien: dít is het Nederlandse nichtje van Bella en Gigi Hadid
Showbizz
  • Instagram
  • BrunoPress