Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 8x een Glow pakket van Olaz t.w.v. €140

Doe mee en win!

Winning Wednesday Olaz

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 8x een Glow pakket van Olaz t.w.v. €140 weg.

Glowing skin

Glowing skin? Yes, please! Het liefst hebben we het hele jaar door een glowing perzikhuidje, zonder hier te veel tijd en moeite in te steken. Dit is zeker mogelijk, als je maar de juiste producten gebruikt. Het draait daarnaast ook om een routine – die je niet na een paar dagen alweer opgeeft. Geloof ons: het is minder ingewikkeld dan je denkt.

Juiste routine

De producten van Olaz zijn geschikt om een glowy skin te krijgen. Eén van de belangrijkste onderdelen uit je routine is een goede reiniging. Door je gezicht dagelijks in de ochtend en avond te reinigen, voorkom je een hoop onzuiverheden. De Olaz Cleanse en Detox & Glow dagelijkse scrub helpen je een handje. Hiermee reinig én exfolieer je de huid op een milde wijze.

Hydrateren is key. Van een droge en trekkerige huid is nog nooit iemand blij geworden, dus smeren maar! Door in de ochtend de Olaz Regenerist dag- en oogcrème te gebruiken hydrateer en verstevig je de huid. De kleur corrigerende formule versterkt met peptiden en vitaminen helpen om donkere kringen, rimpels en wallen te verminderen. Hallo, fabulous oogopslag.

In de nacht heeft je huid alle tijd om te herstellen. Een goede nachtverzorging is hierom ontzettend belangrijk. De Olaz Regenerist Retinol24 nacht- en oogcrème voldoen aan alle eisen. Deze toppers zonder kleurstoffen, parfums en oliën, geven een nieuwe dimensie aan je nachtrust. Breng de nachtproducten aan op een gereinigde huid en laat de crèmes hun werk doen. The result? Een zichtbaar gladde en glowing huid waar je u tegen zegt.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om met een glowy skin door het leven te gaan? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia mag namelijk 8x een Glow pakket van Olaz weggeven! Deze set bestaat uit Cleanse schuimende reinigingsgel, Cleanse Detox & Glow dagelijkse scrub, Olaz Regenerist 3-zone verstevigende dagcrème, Olaz Ultimate oogcrème, Olaz Regenerist Retinol24 nachtcrème en de Olaz Regenerist Retinol24 nachtoogcrème.

Wil je kans maken? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Veel succes en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar!

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 26 januari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.