Zien: dít zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2021

Het speculeren kan weer beginnen.

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? ligt alweer een tijdje achter ons. Hoog tijd om ons klaar te maken voor het 21e seizoen van het populaire programma. De kandidaten zijn bekendgemaakt, net als het land dat dit jaar het decor zal zijn van de spelshow. Wie van deze tien BN’ers zal dit keer de Mol zijn?

Bekendmaking kandidaten

Ook dit jaar staan er weer tien BN’ers klaar die de opdrachten, puzzels en Mollenstreken moeten zien op te lossen. De kandidaten werden bekendgemaakt in een speciale uitzending van MolTalk.

Komend seizoen zullen we schrijver Splinter Chabot, verslaggever Charlotte Nijs, cabaretier Remco Veldhuis, actrice Renée Fokker en Chef’Special-zanger Joshua Nolet in actie zien. Verder maken Televisiemaker Marije Knevel, radio-dj Erik de Zwart, voormalig voetbalster Rocky Hehakaija, kunstenaar Florentijn Hofman en zangeres Lakshimi hun opwachting.

Nieuwe locatie

Naast de kandidaten is ook de locatie van het nieuwe seizoen onthuld. Eerder werd het programma opgenomen in China en Italië, dit jaar zal Tsjechië het decor zijn. WIDM-fans kunnen opgelucht ademhalen, want de opnames konden ondanks corona gewoon doorgaan. Presentator Rik van de Westelaken vertelt dat er gedurende het opnemen een streng corona-protocol is gevolgd: “We zaten echt in een bubbel.”

Twee seizoenen

Het was een fantastisch jaar voor alle Molloten: we kregen maar liefst twee seizoenen van Wie is de Mol? voorgeschoteld. In januari zagen we hoe Rob Dekay de Mol bleek te zijn, in het eerste reguliere seizoen.

Onlangs kregen oud-kandidaten een herkansing in het speciale jubileumseizoen, ter ere van het 20-jarig bestaan van het programma. Toen bleek Jeroen Kijk in de Vegte de boel te saboteren. Vanaf januari kan het grote speculeren over wie de Mol is weer opnieuw beginnen.

Het 21e seizoen van Wie is de Mol? is vanaf 2 januari om 20.30 uur te zien op NPO1.

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: AVROTROS

Laatste nieuws