Winning Wednesday: 5x Anabela Boots Pixel Zwart van Maruti t.w.v. €149,95 

Doe mee en maak kans!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 5x de Anabela Boots Pixel Zwart van Maruti t.w.v. €149,95 weg!

Echte musthave

Natuurlijke tinten en animal prints zijn niet weg te denken uit de modewereld, niet zo gek dat items met deze kleuren en prints ook in 2021 echte musthaves zijn. Het footwear-merk Maruti weet daar alles van en heeft in hun collectie dan ook schoenen met animal prints en natuurlijke tinten. Het Nederlandse schoenenmerk heeft een aanbod van verschillende stijlen. Denk aan bikerboots met chunky zolen, chelseaboots, sneakers én loafers.

Niet zo gek dat het merk dan ook voor modieuze schoenen staat die ook nog eens comfortabel lopen. Sounds good!

Anabela Boots

Een van de schoenen uit de collectie van Maruti die er voor ons uitspringt is toch wel de stoere Anabella enkellaars. Deze enkellaars is in verschillende kleuren verkrijgbaar én matcht perfect bij jouw favoriete outfits.

De boots zijn gemaakt van leer en de schoen is voorzien van een toffe print. Ook de voering en de binnenzool van de schoen zijn gemaakt van leer. De buitenzool is gemaakt van synthetisch materiaal en is drie centimeter dik. De boots trek je gemakkelijk aan en uit dankzij de ritssluiting.

Win, win, win

Enthousiast geworden? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Wij mogen namelijk 5 Anabela Boots Pixel Zwart weggeven t.w.v. €149,95. Deze zwarte enkellaars is voorzien van een toffe pixel print, die zorgt voor een unieke look.

Wil je kans maken op deze oogstrelende boots? Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het onderstaand formulier in te vullen én Maruti te volgen op Instagram. Vul bij opmerkingen dan ook je maat én Instagramgebruikersnaam in, zodat we kunnen checken of je Maruti volgt. Veel succes en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Yaasss!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 5x Anabela Boots Pixel Zwart van Maruti t.w.v. €149,95 ” description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22Wat+is+je+schoenmaat%3F%22%2C%22Wat+is+je+user+name+op+Instagram%3F%22%5D” ended_at=”29-12-2020″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 29 december. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Beeld: Maruti

Laatste nieuws