Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie Meis verbreekt eigen mediacode en deelt foto met zoon Damián

Sylvie wilde eigenlijk niet te veel beelden van haar zoon op internet delen.

Sylvie Meis

De kerstdagen zien er voor Sylvie Meis ondanks de strenge coronamaatregelen tóch enorm positief uit. De presentatrice is namelijk weer herenigd met haar zoon Damián. Om haar happiness met al haar volgers te delen, plaatst Sylvie een foto met haar zoon op Instagram.

Mediacode

"Home for Christmas! So so so happy!", schrijft Sylvie op Instagram. Op de foto zien we moeder en zoon dicht tegen elkaar aan staan. De twee lijken duidelijk enorm gelukkig om elkaar weer in de armen te sluiten.

Het bijzondere aan deze foto is dat Sylvie door deze post op Instagram haar eigen mediacode verbreekt. De presentatrice had naar eigen zeggen het voornemen haar zoon in principe niet op het internet te delen. "Eén keer per jaar plaats ik wel een foto, omdat Damián dat simpelweg leuk vindt", liet ze een aantal maanden geleden aan Shownieuws weten. Echter, dit is al de tweede foto van het jaar.

Bonusmoeder Estavana Polman

Zoon Damián spendeert de kerstdagen bij zijn moeder Sylvie. Damián verhuisde dit jaar naar Denemarken om bij zijn vader Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman in te trekken. Over de band tussen Estavana en Damián kan Sylvie echter alleen maar lovend zijn.

"Ze is gewoon superlief, zoals het ook moet zijn. Liefdevol, en ook helpend. Ik ben er voor hem als hij vragen heeft over zijn huiswerk, maar Estavana spreekt heel goed Deens, dus zij kan hem op dat front weer supergoed helpen. Zo doen we allemaal ons ding", liet Sylvie eerder weten aan De Telegraaf. "Het is fijn om te zien dat het zo harmonisch gaat. Dat is een blessing."

Misschien ook voor jou:
‘Sylvie Meis uit de kleren voor kunstwerk echtgenoot’
Showbizz
  • Shownieuws
  • BrunoPress, Instagram