doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Deze Netflix-series en films werden het meest bekeken in 2020

Yes! Tony’s Chocolonely komt met een nieuwe smaak voor de kerst

Enne, de reep verschijnt in een heel nieuw jasje.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
tony chocolonely

Choco lovers, opgelet! Tony’s Chocolonely komt weer met een nieuwe reep chocolade. Met de feestdagen in het vooruitzicht zal het dan ook geen verrassing zijn dat de reep is geïnspireerd op kerst. Daarnaast heeft deze reep nog een speciale functie.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Limited edition

We kennen allemaal de populaire smaakcombinaties van Tony’s Chocolonely, zoals karamel zeezout, melk noga of witte chocolade met framboos en knettersuiker. Dat assortiment wordt regelmatig uitgebreid, onder andere met speciale limited edition repen.

Zo kwam het chocolademerk als eens met een estafettereep en een speciale paasreep voor Pasen. Inmiddels staan er weer nieuwe feestdagen voor de deur, en dat is ook Tony’s niet ontgaan. Ze komen daarom met een speciale kerstsmaak.

Kerstsmaak- én versiering

De gemberkoekjes en melkchocoladereep is de nieuwste variant in het Tony’s Chocolonely assortiment. Deze smaak past natuurlijk perfect bij de kerst, maar is ook nog eens een leuker versiering voor in de kerstboom. Ja, je leest het goed. Deze limited Edition reep heeft de vorm van een kerstboom.

In het midden zit een gat voor een lint, zodat je de reep in de kerstboom kunt hangen. We begrijpen het ook als je niet zolang kunt wachten. Gelukkig zit er ook chocolade rondom de kerstboomvorm, zodat je alvast een stukje van de reep kunt proeven. Love it.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');