Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Vier Handen Op Eén Buik-kijkers vol verbazing over uitgaven tienermoeder

De financiële situatie van de aanstaande moeder maakt bij veel kijkers de tongen los.

Tatum Dagelet

In de nieuwste aflevering van Vier Handen op Eén Buik zagen we de achttienjarige Sanne, die in verwachting is van haar tweede kindje. Tatum Dagelet staat de zwangere tiener bij, en die begeleiding is volgens de verbijsterde kijkers meer dan welkom.

Tweede zwangerschap

Sanne vertelt dat ze in het zwembad zwanger is geraakt van haar tweede kindje. De achttienjarige moeder heeft al een dochtertje, Safaya, uit een eerdere relatie. Het meisje woont echter bij Sanne’s vader.

Hoewel Sanne hoopt dat ze straks met haar twee kinderen kan wonen, is er heel wat werk aan de winkel. Vooral voor haar geldzaken heeft de aanstaande moeder meer hulp en begeleiding nodig.

Online shoppen

De mommy to be koopt namelijk graag online. Door deze hobby gaat bijna al haar geld op aan webshops. De aanstaande moeder geeft toe dat ook haar kindgebondenbudget en zorgtoeslag gebruikt worden om mee te winkelen. Dit tot grote schrik van veel kijkers, die zich niet mild uitspreken over het uitgavenpatroon van Sanne.

Begeleiding nodig

Tatum geeft Sanne tijdens de zwangerschap en bevalling de nodige begeleiding, maar veel kijkers hopen dat de moeder van twee ook na het programma nog wordt bijgestaan.

Aan het einde van de uitzending vertelt Sanne dat haar shopverslaving wel een heel stuk minder is geworden. Doordat alle rekeningen zijn opgelopen, houdt ze geen geld over voor haar hobby. Ook hoopt ze nu te kunnen sparen.

Misschien ook voor jou:
Déze bekende moeders doen dit seizoen mee aan vier handen op een buik
Showbizz
  • Tips & Weetjes
  • RTL