Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Samantha de Jong deelt babyfoto: 'Zo vader zo zoon'

Het is wel duidelijk op wie de kersverse baby het meeste lijkt.

Samantha de Jong

Samantha de Jong en lover Gerrit Meerts zijn onlangs de trotse ouders geworden van hun zoontje Djemino Marco Meerts. De trotse mommy deelt regelmatig foto's van haar kersverse zoon. Maarre, deze foto spant toch wel de kroon.

"Zo vader zo zoon"

Het moge duidelijk zijn dat Djemino als baby enorm op z'n vader lijkt. Zo deelt Samantha een foto van haar baby met – ja, echt – bril. Het gaat hier echter om de bril van Gerrit. Op de tweede foto zien we vader Gerrit met bril, en zien we dat de twee écht wel veel op elkaar lijken.

Bijzondere periode

Het is een bijzondere periode voor Samantha. Een paar dagen na de bevalling mochten haar dochtertje Angelina en zoontje Milano kennis maken met de pasgeboren Djemino. Angelina en Milano wonen sinds een tijd niet meer bij Samantha in huis, waardoor de kids niet direct kennis konden maken met hun kersverse broertje.

Aan Story vertelt Samantha alles over dit bijzondere moment. "Dat was geweldig. Ze hadden tekeningen voor hun nieuwe broertje gemaakt. Zo lief. Ik kon zelf niet uit bed komen, omdat ik vanwege de keizersnee nog altijd een grote wond heb. Maar Gerrit ving ze op, kocht ballonnen met hen en nam ze mee naar mij toe. Hij is zo lief voor mijn kindjes. Ik heb al bij zijn eigen kinderen gezien dat hij een heel goede en lieve vader is. Nu hebben we samen Djemino en is hij ook nog eens heel verzorgend naar mijn andere twee kinderen. Ik had het niet beter kunnen treffen. Ik ben heel trots op mijn gezin."

Misschien ook voor jou:
Babynieuws: Samantha de Jong bevallen van zoontje
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram