doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Modern Family-actrice Ariel Winter onherkenbaar door nieuwe look

Finally: Modern Family seizoen 11 staat binnenkort op Netflix!

Heel goed nieuws voor Modern Family-fans.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Modern Family

Het is bijna zover: het allerlaatste seizoen van Modern Family staat binnenkort op Netflix. De komedieserie is vanaf 1 januari 2021 op de streamingdienst te bekijken.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Laatste seizoen

We konden jarenlang genieten van de belevenissen van Gloria, Jay, Claire, Mitchell, Cameron, Manny, Luke, Phil, Haley, Alex, Lily en Joe. Binnenkort moeten we dan toch echt afscheid nemen van de families Dunphy, Tucker, Pritchett en Delgado.

Gelukkig kunnen we eerst nog genieten van de achttien afleveringen van seizoen 11. Netflix maakte vandaag namelijk bekend dat het allerlaatste seizoen van Modern Family vanaf 1 januari 2020 op de streamingdienst staat!

Modern Family

De allereerste aflevering van Modern Family werd in 2009 uitgezonden. De sitcom werd meteen al een hit en sleepte diverse Golden Globe-nominaties in de wacht. De serie won in 2012 zelfs de Golden Globe voor Best Television Series - Comedy or Musical.

In het allerlaatste seizoen van Modern Family staat wederom het leven van de drie uiteenlopende gezinnen centraal. Enne, uiteraard belanden de families weer genoeg hilarische situaties. We can’t wait!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');