Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Raphaella over de liefde: ‘Ik kom wel een keer een man tegen die goed voor me is’

Raphaella vertelt in een Q&A over haar vertrouwen in mannen.

Raphaella

Raphaella Deuringer wist de liefde helaas niet te vinden tijdens haar Love Island-avontuur. Met een gebroken hart verliet ze de villa. In een Q&A op Instagram krijgt de Islander dan ook de vraag hoe haar vertrouwen in mannen nu is.

Law of attraction 

Raphaella maakte gisteren weer tijd vrij voor een Q&A in haar Instagram Stories. Een van de vragen die ze voor haar kiezen krijgt is: “Geloof je in law of attraction?” En op deze vraag heeft Raphaella een duidelijk antwoord.

“Als law of attraction zou bestaan had ik tenminste een loyale man op Love Island gevonden. Want deze b*tch is de meest loyale b*tch die er is.”

Liefde

Daarmee is het nog niet gedaan met de liefdesvragen, want een van haar followers vraagt of Raphaella meer vertrouwen in mannen heeft gekregen. “Ik heb niet per se meer vertrouwen in mannen gekregen, maar vooral in mezelf. Ik denk dat dat belangrijker is dan vertrouwen hebben in mannen.”

Toch is Raphaella er zeker van dat ze ooit haar prince charming tegenkomt. “Ik kom wel een keer een man tegen die gewoon goed voor mij is. Ik ga echt niet zoeken; ik krijg wat ik verdien.”

Break

De Love Island-ster is momenteel voor werk in Dubai. Wat ze precies aan het doen is, blijft alleen nog even geheim. Daarnaast vertelt Raphaella dat ze ook aan het genieten is van haar tijd in Dubai.

“Ik ben hier vooral om te werken. Love Island was heel zwaar voor mij. Ik had gewoon even een break nodig. En ik moest gewoon even weer tot mezelf komen en het gaat nu supergoed met mij.”

Misschien ook voor jou:
Huh? Deze Love Island-ster kreeg een heel vreemd bericht van Scott Disick
Showbizz
  • Love Island, Instagram