Grazia’s adventskalender: 8x een foto op glas van Personello t.w.v. €54,90

Doe mee en maak kans!

Christmas came early this year! Met Grazia’s adventskalender maak je tot en met kerst elke dag kans op prachtige prijzen. Van fashion items tot beautyproducten en van Christmas musthaves tot heerlijke geuren. Vandaag: 8x een foto op glas van Personello t.w.v. €54,90!

Persoonlijk cadeau

Ben je nog op zoek naar een speciaal, persoonlijk cadeau voor kerst? Look no further. Een foto op glas is een prachtig presentje voor de feestdagen. Enne, door de lampvoet kan je de foto ook nog eens in de spotlight zetten, waardoor het plaatje extra speciaal wordt!

Fantastisch als romantisch cadeau voor je partner of juist weer voor een familielid. Erg leuk om te krijgen én om te geven, dus.

Kwaliteit

Een foto in glas maken is ontzettend eenvoudig. Daarnaast is de picture gemaakt van massief, optisch glas. Elk glazen blok wordt bovendien met de hand gepolijst en gecontroleerd, hallo kwaliteitsfoto! Door het speciale proces van het graveren, lijkt het alsof de foto in het blok zweeft. Score!

Een foto in glas is een persoonlijk cadeau dat als sfeerlampje in de woonkamer gebruikt kan worden. Dit persoonlijke stukje decoratie is perfect voor de komende, donkere dagen van het jaar. Lekker op de bank relaxen, terwijl je naar je favoriete foto kunt kijken.

Win, win, win

Wil je kans maken een foto op glas van Personello t.w.v. €54,90? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij een van de lucky winners.

24 dagen lang verschijnt er elke dag een nieuwe verrassing online, dus houd Grazia.nl in de gaten.

[mail-and-win title=”8x een foto op glas van Personello t.w.v. €54,90″ description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%5D” ended_at=”15-12-2020″ terms=””]

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 15 december 2020. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws