Love Islands Lisa openhartig over mentale gezondheid: ‘Het gaat niet zo goed met me…’

In een Q&A vertelt Lisa hoe het nu met haar gaat.

Lisa Moerman zit niet bepaald stil. Het model werkt nog steeds in de zorg en poseerde onlangs voor de derde keer voor P-Magazine. Helaas betekent dit niet dat ze niks te klagen heeft. Zo vertelt Lisa in een Q&A op haar Instagram Stories openhartig over haar mentale gezondheid.

Mentale gezondheid

Lisa nam gisteren de tijd om vragen van haar followers te beantwoorden in een Q&A. De Love Island-ster krijgt vragen over haar werk en pikante shoots, maar ook over hoe het nu met haar gaat.

“Had je een mentale breakdown na Love Island?”, is een van de vragen die het model voor haar kiezen krijgt. Lisa antwoordt eerlijk dat ze kampt met een mentale breakdown, maar dat dat niet direct door haar deelname aan Love Island komt. “Er waren veel emoties in korte tijd. Maar pas toen ik terug aan het werk ging, en opnieuw in de drukte kwam van Covid-19 ging het bergafwaarts.”

“Ik moet eerlijk zeggen dat ik er nu wel een beetje doorheen zit”, gaat de verzorgster verder. “Ik heb tijd nodig om te ontstressen. Momenteel gaat het niet zo goed met me”, sluit ze af.

Contacten

Het lijkt erop dat Lisa niet veel steun kan vinden bij haar mede Islanders. Zo vraagt een ander waarom ze nooit op stap gaat met de andere deelnemers van het Love Island-seizoen. “Ik word gewoon niet gevraagd.”

“Ik moest in de villa ook al veel moeite doen me met de rest te mengen. Ik ben gewoon niet zoals de rest, denk ik. Maar iedereen is uniek op zijn eigen manier”, sluit Lisa af.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws