Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Quentin blikt terug op heftige bevalling Channah: ‘Dat we dit hebben meegemaakt’

Ook onthult de realityster wanneer de naam van hun dochter bekend wordt gemaakt.

Quentin en Channah

Quentin en Channah zijn op 9 november de trotse ouders van een dochter geworden. De twee legden de bliksembevalling van Channah vast in een video en plaatsen deze op YouTube. Inmiddels zijn de twee wat bijgekomen van de bevalling en blikt Quentin terug op deze bijzondere gebeurtenis.

Vliezen gebroken

Quentin vertelt in zijn nieuwste vlog – als Channah nog hoogzwanger is – dat een thuisbevalling niet op de planning staat.

“Channahs vliezen zijn nu gebroken. Maar ze is koppig, ze belt niet naar het ziekenhuis. Dadelijk bevalt ze gewoon thuis. Dat is niet de bedoeling. Dat is veel te spannend voor mij”, grapt Quentin.

Thuisbevalling

Hoewel Quentin het idee van een thuisbevalling veel te spannend vond, moest hij er toch aan geloven. In de allereerste aflevering van de realityserie Familie Koerten is namelijk te zien dat Channah razendsnel thuis beviel. Quentin moest daardoor de rol van verloskundige op zich moest nemen. Iets wat hij nog steeds niet helemaal kan bevatten.

“Het is niet te geloven. Wat een bevalling was dit zeg. Het ging zo snel allemaal", begint de realityster. "Dat ik dit heb meegemaakt. Dat ik dit heb overleefd. Dat ik dit heb gedaan", gaat de nieuwbakken vader verder.

"Maar ze is er! Nu gaan we even genieten en kijken hoe deze dagen gaan lopen. We hebben nu opeens twee kinderen in huis. Nu is het echt even genieten!"

Naam dochter

Quentin en Channah hebben de naam van hun new born dochter nog niet bekend gemaakt. De twee krijgen dan ook regelmatig de vraag wanneer hun followers haar naam te weten komen.

“De naam was nog wel even een dingetje (nog steeds). Hou even het Youtubekanaal van Channah in de gaten. Volgende week komt er een nieuwe video met de naam”, reageert Quentin in zijn Instagram Stories.

Quentin besteedt in zijn vlog ook even tijd aan de naam. Zo doet hij uit de doeken dat hij en Channah het bijna niet eens werden over de naam van hun dochter. “Ik hoop dat ze blij is met de namen. Waarom heb ik mijn naam niet gewoon gedaan? Maar zodra ik mijn naam als voornaam had gekozen, dan teken ik gewoon een oorlogsverklaring.” Wordt vervolgd!

Misschien ook voor jou:
Channah en Quentin delen beelden van bevalling: ‘Ze is paars’
Showbizz
  • BSR, Instagram
  • YouTube