Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: dít is de echte naam van Selling Sunsets Chrishell Stause

En dit is het verhaal achter de naam 'Chrishell'.

Chrishell Stause

Chrishell Stause is een naam die veel realityserie-liefhebbers maar al te goed kennen. Bovendien is haar naam inmiddels een begrip in de real estate-wereld. Chrishell is echter niet haar echte naam. De makelaar heeft officieel namelijk een andere voornaam.

Echte naam

De real estate agent kwam op 21 juli 1981 ter wereld als Terrina Chrishell Stause. Chrishell is dus haar tweede naam. Hoewel Terrina een mooie naam is, vertelt de makelaar dat ze haar tweede naam liever gebruikt.

Niet zo gek, aangezien de naam Chrishell op een bijzondere manier tot stand kwam.

Bijzondere naam

Chrishell is een naam die je wellicht nog nooit eerder had gehoord – wij in elk geval niet. Niet zo gek, aangezien de ouders van de makelaar deze naam zelf hebben bedacht. Zo vertelt Chrishell in het eerste seizoen van Sellling Sunset hoe haar naam tot stand is gekomen.

Chrishells moeder, Renée Stause, kreeg weeën toen ze bij een Shell benzinestation was. Een medewerker van het benzinestation, genaamd Chris, hielp haar moeder vervolgens om de baby op de wereld te zetten. Als eerbetoon aan Chris – en aan de ongewone ervaring – besloot Renee de naam Chris met Shell te combineren, en zo kwam de naam Chrishell tot stand. Aha!

Misschien ook voor jou:
Om déze reden wil Chrishell Stause nog niet daten 
Showbizz
  • Mirror
  • BrunoPress