Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Makers van The Stranger kondigen nieuwe Netflix-hit aan

Tijd om weer op het puntje van je stoel te zitten.

The Stranger

Zat jij ook op het puntje van je stoel (of bank) tijdens het kijken van de Netflix-serie The Stranger? Dan hebben wij good news voor jou. De makers van de serie hebben namelijk een nieuwe thriller aangekondigd.

The Stranger

The Stranger is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben. In de miniserie vertelt een mysterieuze stranger aan een man een geheim dat een verschrikkelijke impact heeft op zijn o zo perfecte leventje. Als gevolg van het geheim van deze onbekende raakt zijn vrouw vermist. Deze stranger is een jonge vrouw. Gedurende de serie leert de kijker steeds meer geheimen van deze vrouw kennen...

De miniserie, die begin 2020 op Netflix verscheen, was een enorm succes. Niet gek dus dat The Stranger-makers opgetrommeld zijn om nóg zo'n goede thriller te maken. Ook deze nieuwe serie is gebaseerd op één van de boeken van Coben.

Stay Close

'Stay Close', gaat de nieuwste thriller heten, zo kondigt Netflix aan op Twitter. Starring Cush Jumbo, Richard Armitage, James Nesbitt en Sarah Parish. Ook deze thrillerserie wordt weer in acht delen verdeeld. In Stay Close hebben de personages allen dark secrets, die ze voor hun familie en vrienden verbergen.

Megan, gespeeld door Cush, is moeder van drie kinderen, terwijl Ray (Richard) een baan heeft die hij enorm haat. Broome (James) is een detective, die maar niet uit een bepaalde zaak komt. "In een tijd waar we veel afstand moeten houden, belooft Stay Close alle regels te verbreken", aldus James. Can't wait!

Misschien ook voor jou:
Netflix' You krijgt twee nieuwe castleden en dit zijn ze
Lifestyle
  • Twitter
  • The Stranger