Déze acteur is toegevoegd aan de You-cast

De acteur verschijnt in het derde seizoen van de Netflix-hit.

Lees ook

We moeten nog even geduld hebben tot het derde seizoen van de populaire serie You op Netflix verschijnt. De opnames van de serie liepen namelijk vertraging op door het coronavirus. Wat we al wel weten? Dat déze acteur is toegevoegd aan de You-cast.

Scott Speedman

Entertainment website Deadline liet onlangs weten dat acteur Scott Speedman is toegevoegd aan de cast voor het derde seizoen van You. Scott speelde onder andere in de romantische films The Vow en Barefoot.

In het derde seizoen van You gaan we Scott terugzien als Matthew, een van de hoofdrolspelers. Matthew is een succesvolle CEO, echtgenoot en een vader die absoluut niet goed is in communiceren. Hij wordt beschreven als gereserveerd, mysterieus, heeft de neiging zich terug te trekken en verbergt een diepe bron van emotie. Hmm…

Derde seizoen

In het derde seizoen krijgt Joe Goldberg, gespeeld door Penn Badgley, te maken met weer een nieuwe obsessie. Aan het einde van het tweede seizoen kregen we hiervan al een voorproefje te zien. Wat de nieuwe obsessie gaat zijn, is nog een grote vraag, maar het heeft in ieder geval iets te maken met een mysterieuze buurvrouw.

Co-maker van de serie Sera Gamble weet zelf ook nog niet helemaal wat er met Joe en de mysterieuze buurvrouw gaat gebeuren in het volgende seizoen. “Toen we dit aan het filmen waren, was het vrij duidelijk dat we voorzichtig waren om niet te veel van haar te laten zien, want die rol is technisch gezien nog niet gecast, maar 'er gebeurt veel met die buurvrouw'”, antwoordt Sera hierop.

Veel fans denken dat de vrouw de moeder van Joe is, maar daar zullen we pas in 2021 achter komen.

Bron: Just Jared | Beeld: Netflix, BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook