Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Olcay Gulsen en Ruud de Wild delen grootste geheimen met elkaar

De lovebirds zijn een heuse Quarantaine TV-serie gestart.

Olcay Ruud

Olcay Gulsen en Ruud de Wild genoten onlangs van een zonnige vakantie in Lissabon. Het koppel wist alleen niet dat zij in een oranje gebied vertoefden. Hierom moet het liefdeskoppel tien dagen in quarantaine. En tja, wat doe je dan? Quarantaine TV maken.

Quarantaine TV

Het duo besluit in een video op Instagram een spelletje te spelen. In een grote vaas hebben Olcay en Ruud een aantal briefjes gestopt. Om de beurt moeten de twee een briefje pakken en de vraag beantwoorden, en dit zorgt voor hilarische beelden.

Al gauw begint Ruud met de eerste vraag. Hij moet namelijk vertellen wat hij lelijk aan zichzelf vindt. "Mijn voeten. Ik heb doorgezakte voeten en ik voel me daardoor net Donald Duck", begint de radio-dj.

"Net een kerel"

Op de vraag of Olcay iedere dag radio wil maken met haar geliefde, antwoordt ze al gauw dat dit niet haar ambitie is. "Ik hoef geen sidekick of radio-dj te worden." Waarna Ruud sarcastisch zegt: "Het was ook geen sollicitatie."

Vervolgens moet Ruud over Olcay vertellen wat hij irritant aan haar vindt. "Je bent weleens onbereikbaar. Als je ergens mee bezig bent, dan ben je net een kerel. Jij kunt geen twee dingen tegelijk."

Schamen

Niet alleen Ruud moet aangeven waar hij zich voor schaamt. Ook Olcay doet een boekje open over de dingen waar zij niet heel erg blij mee is. "Ik schaamde me ook heel erg voor mijn voeten. Want ik had knobbels aan mijn voeten, maar dat heb ik gefixt."

"Oja, ik schaamde me vroeger om het huis waar ik in woonde. Dat was heel lelijk", maakt Olcay af. Waarop Ruud antwoord: "Oja? Awww..."

Dit bericht bekijken op Instagram

😲🤭🤔🤗

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Misschien ook voor jou:
Olcay en Ruud steken de draak met zichzelf: ‘We zijn dom’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram