Love Islands Remco over Imen: ‘Ze wist dondersgoed hoe het zat’

De Islander doet een boekje open over de dagen na het verlaten van de villa.

Remco verloor tijdens zijn verblijf in de Love Island-villa zijn hart aan een meisje in Nederland. Naar eigen zeggen had hij dit al aan Imen verteld, maar voor de kijkers thuis kwam dit niet zo over. Aan Grazia vertelt Remco zijn kant van het verhaal.

Ontkennen

Tijdens zijn verblijf in de villa ontwikkelde Remco gevoelens voor een meisje in Nederland. Nadat Remco een aantal weken in de villa zat, besloot hij toch zijn gevoelens voor zijn crush in Nederland met Imen te delen.

“Ik merkte dat het te serieus werd. Ik ging iemands hart breken. Ik merkte dat ik – hoe verder we in het spel kwamen – steeds meer gevoelens kreeg voor het meisje in Nederland. Het was als een groot Casa Amor voor mij.”

“Ik heb een paar keer aan Imen gevraagd of ze naar huis wilde of wilde blijven, aangezien ze wist hoe de vork in de steel zat. Imen wilde absoluut niet naar huis. Ik dacht dat ze niet naar huis wilde, omdat ze langer in het spel wilde blijven. Het feit dat zij keer op keer zei dat ze wilde blijven, ontkent ze continu. Daar kan ik zo kwaad om worden.”

Buiten de villa

Na het vertrek uit de villa verbleef het koppel nog twee dagen samen in een hotel. Dit was volgens Remco allesbehalve een fijne periode.

“Hier hebben we superveel ruzie gehad. Ik ben echt heel boos op haar. Het voelt gewoon alsof ik voor de leeuwen werd gegooid met haar achter m’n zijde, maar dat zij vervolgens een trap in m’n rug gaf, de kooi dichtdeed en wegrende. Ik voel me in de steek gelaten door haar.”

Ik hou van je

Ook blikt Remco nog een keer terug op een moment in de villa. Terwijl de Islander aan Imen had uitgelegd hoe de vork in de steel zat, sprak Imen the big 'L' word uit naar haar grote liefde. Iets wat bij Remco in het verkeerde keelgat schoot.

“Ze wist dondersgoed hoe het zat. Dat ze dan zegt ‘Ik hou van je’ en vervolgens vist tot ik het terugzeg. Ze trok het uit me voor de kijkers thuis.”

Bron: Grazia | Beeld: RTL

Laatste nieuws