Linda Hakeboom over eerste chemokuur: ‘Gigantisch zwaar’

Het is inmiddels vier dagen geleden dat de presentatrice begon aan haar eerste chemokuur.

Lees ook

Halverwege augustus werd er borstkanker ontdekt bij presentatrice Linda Hakeboom. Inmiddels is Linda vier dagen geleden begonnen aan haar eerste chemokuur. Op Instagram laat de presentatrice weten dat het haar ‘gigantisch zwaar’ valt.

Chemokuur

Linda geeft haar volgers via Instagram een update over de chemokuur. “Ik ben heel erg misselijk geweest. Ik moest aan veel dingen wennen, zoals dat alles anders smaakt en ruikt. En ik heb pijn in mijn botten. Ik kan niet anders zeggen dan dat het spannend en eng is.”

Ondanks alles blijft de presentatrice positief. Ze drukt haar volgers op het hart om te blijven genieten van elke dag. Iets wat zij ook elke dag probeert. Na vier dagen bedrust kon de presentatrice eindelijk buiten een stukje lopen. Makkelijk was dit echter niet. Zo vertelt ze dat haar conditie compleet verdwenen is. “Zelfs na het douchen ben ik al volledig uitgeput.”

Haarverlies

Linda ziet ertegenop om haar haren te verliezen, deelt ze in haar verhaal. “Ook minimaal zin in de dag dat m’n haren het gaan begeven. Maar ja, overleef ik ook wel weer.” Wat een powervrouw!

Enkele dagen geleden, toen ze aan haar eerste chemokuur begon, deelde Linda nog hoe dat eruitzag. “Komt goed”, schreef ze bij de foto. Beste vriendin Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, stak haar een hart onder de riem: “Zo oneindig trots op jou!!!” Ook Chantal Janzen, Anna Nooshin en Kim Feenstra wensten Linda veel sterkte.

Dit bericht bekijken op Instagram

Komt goed. 🤞🏻

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom) op

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook