Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: de OnePlus 8 smartphone + drie limited edition cases van straatartiest André Saraiva

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Winning Wednesday OnePlus

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we de OnePlus 8 smartphone in Glacial Green + drie limited edition cases in samenwerking met de wereldberoemde straatartiest André Saraiva weg.

Camera goals

We zijn tegenwoordig bloedfanatiek als het gaat om foto's maken. Of het nu gaat om die fotogenieke cocktail van gisteravond of die nieuwe fashionable outfit: we leggen alles vast. Een goede camera op je telefoon is hierom onmisbaar. En guess what? Met de OnePlus 8 zit je daarmee helemaal goed.

De OnePlus 8 is het nieuwste compacte flagship-toestel van OnePlus. Naast de lange levensduur van de batterij, een kleurnauwkeurigheidswaardering waarmee elk detail haast echt lijkt, en dat-ie geschikt is voor 5G, is uiteraard de camera minstens zo belangrijk als all of the above.

Veelzijdig camerasysteem

Het veelzijdige camerasysteem van de OnePlus 8 bestaat uit drie krachtige camera’s die samen elk moment tot in het kleinste detail vastleggen. De hoofdcamera heeft een resolutie van 48 MP waardoor je ook bij weinig licht mooie resultaten krijgt, mede dankzij de nachtmodus.

De macrocamera wordt vooral gebruikt om objecten van dichtbij te shooten. De wijdhoeklens is zeer geschikt voor landschapsfoto’s met indrukwekkend panoramisch effect. Zo maak je de mooiste foto's van ons prachtige Nederlandse landschap.

Uiteraard zit er aan de voorkant van het toestel een selfiecamera. Camera goals!

Win, win, win!

Kun jij de OnePlus 8 goed gebruiken? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk een keer de OnePlus 8 in Glacial Green + drie limited edition cases ontworpen door André Saraiva weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen. Good luck!