Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Maxime Meiland deelt prachtige foto met haar twee grote liefdes

Maxime Meiland straalt op de foto met haar twee liefdes.

Maxime Meiland

Maxime Meiland is happily in love met haar vriend Leroy. Maxime deed al eens uit de doeken dat haar nieuwe vlam het goed kan vinden met haar dochter Claire. Enne, ook op een nieuwe foto op Instagram is te zien dat Leroy perfect in Maxime's kleine gezinnetje past. Cute!

Foto

"Iedereen aan de fles, maar Claire uiteraard aan de limonade", schrijft Maxime in de caption op Instagram. Op de foto is te zien dat Maxima, Leroy en kleine Claire het heel gezellig hebben samen.

Ook vader Martien is helemaal happy als hij de foto ziet. "Lieverds", reageert hij onder het kiekje. Leroy reageert met een paar hartjes onder de foto.

Liefde

Maxime en Leroy leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Chateau Meiland. Leroy was namelijk een van de cameramannen. Hoewel de relatie nog pril is, denkt Maxime zeker al na over de toekomst. Aan Shownieuws vertelde ze dat ze hoopt dat Leroy op den duur bij haar komt wonen.

“We zijn nu de ene helft hier en de andere helft bij hem, maar hij vindt het hier fantastisch”, vertelde ze daarover. Ook Martien vindt het helemaal geen probleem dat Leroy regelmatig komt aanwaaien. “Hij is hier altijd welkom. Net zoals Dirk, van Montaan.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Iedereen aan de fles maar Claire uiteraard de limonade!

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

Misschien ook voor jou:
Zien: Maxime Meiland en lover Leroy delen schattige liefdesfoto
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • BrunoPress