Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia tipt: dit zijn de leukste activiteiten van deze week

Leuk om dit weekend te doen, ook op regenachtige dagen!

Textielmuseum

Nog niks gepland deze week, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's.

Ontwerp je eigen designer knitwear in het Textielmuseum

Altijd al een keer in de schoenen willen staan van een designer? Dat kan nu in het TextielMuseum in Tilburg. Of ja, schoenen – eigenlijk sokken. Vanaf nu is het namelijk mogelijk om je eigen gepersonaliseerde designer sokken en sjaals te laten breien op de nieuwe state-of-the-art breimachine. Dat klinkt goed!

Waar: Goirkestraat 96, Tilburg

Dit bericht bekijken op Instagram

𝗧𝗵𝗲 𝗗𝗲𝘀𝗶𝗴𝗻 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗶𝗼 𝗶𝘀 𝗼𝗽𝗲𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗯𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀⁠ ⁠ Grab your chance to design your new favourite pair of socks or shawl in our Design Studio! Create your design with the digital toolkit developed in collaboration with product designer @bertjanpot. Finish off by adding a personal text to your design and watch how it's actually knitted on the spot by our high tech knitting machines.⁠ ⁠ Book a timeslot now via the link in our bio.⁠ ⁠ #newintextielmuseum #linkinbio #textielmuseum #textiellab #designstudio #new #activity #experience #museumexperience #designer #DIY #bertjanpot #customize #knitwear #createyourown #knitwear #socks #scarf #sustainable #design #knitting #scarf #socks #local #sustainablefashion #futureoffashion #fashion⁠ ⁠ Photography: @mariewanders⁠ Identity: @vruchtvlees Spatial design: @kaleido.collective

Een bericht gedeeld door TextielMuseum | TextielLab (@textielmuseum) op

Proef de Belvedere Heritage 176

Vodka-liefhebbers opgelet! Belvedere Vodka lanceert de Belvedere Heritage 176. Een Vodka die gebaseerd is op vodka’s uit het verleden. De drank heeft een buitengewoon karakter met complexe smaken. Zeker het proberen waard, dus!

De Belvedere Heritage 176 is te verkrijgen bij onder andere De Drankenboutique in Rotterdam, Sterk in Amsterdam en Drinxx in Den Haag. Daarnaast zijn de ‘Heritage cocktails’ niet alleen bij Wils te bestellen, maar binnenkort ook bij Bar Rouge, Duke of Tokyo en de Chin Chin Club in Amsterdam.

Belvedere Heritage 176

Diner bij The Butcher

Zin om een hapje buiten de deur te eten? Voor een lekkere burger kun je bij burgerbar The Butcher terecht. Enne, ook voor vegetariërs staat er een heerlijke burger op het meu. Zo presenteert het restaurant de Veggie Delight Burger. Een burger die ook nog eens gezond is! De Veggie Delight Burger bestaat uit gepureerde kikkererwten met verschillende kruiden, sla, tomaat, gegrilde ui en sesampasta!

Waar: Bellamyplein 51, Amsterdam

Bezoek Sofitel Wine Days

Het Amsterdamse hotel The Grand staat tot 31 oktober geheel in het teken van wijn. Je vindt hier wijn van Nederlandse afkomst - waarmee de lokale ondernemer een podium krijgt - tot zeer exclusieve buitenlandse wijnen en champagnes. Proef en leer meer over wijn en champagne. Cheers!

Waar: Oudezijds Voorburgwal 197, Amsterdam

Ga naar This Is My Church

Afrojack, Don Diablo, en Tiësto, maar ook Carl Cox en Avicii: ze zijn allemaal vastgelegd door Rutger Geerling, een van ’s werelds topdancefotografen. Rutger reist al 25 jaar dj’s achterna en staat bij elk festival vooraan om de dancecultuur vast te leggen. Dat zorgde voor heel wat imposante foto’s. Deze foto’s toont hij in de expositie This is My Church van 3 oktober tot 21 februari 2021 in het Fotomuseum in Maastricht.

Waar: Vrijthof 18, Maastricht

Dit bericht bekijken op Instagram

Dancefotograaf @Rudgrcom 📸 maakte de opkomst van #dance als insider mee. Dit najaar hangt zijn werk in het @FotomuseumAanHetVrijthof in #Maastricht! Een unieke kans voor bezoekers om "behind the scenes" verhalen met artiesten als @Tiesto en @MartinGarrix te beleven!🎧 Lees meer⬇️ #thisismychurchexpo . Met de kleurrijke tentoonstelling brengen Rutger Geerling en Fotomuseum aan het Vrijthof een ode aan #ElectronicDanceMusic.🙏 Ruim honderd foto’s en ondersteunende video’s bieden een uniek inzicht in de dancewereld. Naast indrukwekkende landscapes van festivals, decors en vuur- en lichtshows, worden in het monumentale museum ook backstage foto’s, intieme portretten van concertbezoekers, aktiefoto’s van DJ’s, selfies van (festival)bezoekers en een DJ-booth gepresenteerd.🕺 . 𝗣𝗹𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗯𝗲𝘇𝗼𝗲𝗸 ⬇️ Toegangskaarten moeten online worden gereserveerd. 🎫 Ga naar fotomuseumaanhetvrijthof.nl/bezoek

Een bericht gedeeld door Fotomuseum aan het Vrijthof (@fotomuseumaanhetvrijthof) op

Misschien ook voor jou:
Exclusief! De Bachelorette’s Jethro over nieuwe liefde Kelly: ‘De vonk sloeg over vanaf het moment dat ze de deur opendeed’
Lifestyle
  • Textielmuseum, Instagram