Love Islands Aleksandra en Denzel openhartig over hun relatie

De blondine vertelt onder andere over lastige periode(s) en gezinsuitbreiding.

Lees ook

Aleksandra Jakobczyk en Denzel Slager vertellen openhartig over hun relatie tijdens de speciale After Sun-aflevering van Love Island.

Relatie

Tijdens de After Sun-aflevering van de populaire show hadden presentatoren Holly Mae Brood en Viktor Verhulst contact met het stel dat meedeed aan het allereerste seizoen. Het gaat goed met de twee en er is zelfs sprake van gezinsuitbreiding geweest.

Liefde

Het stel heeft voor de zomer een hondje gekocht genaamd Lucy. Momenteel zoeken Denzel en Aleksandra een nieuw huis, maar dat is lastig door corona. Van kinderen is voorlopig nog geen sprake. “We hebben nog wel even genoeg aan hondje Lucy. Ooit in de toekomst wel, maar we zijn er nu nog niet klaar voor”, aldus Aleksandra.

Ondanks dat het koppel een halfjaar geleden bijna een punt achter hun relatie zette, gaat het nu weer helemaal goed tussen de twee. Nadat ze de villa verlieten liepen ze tegen 'wat dingen van het echte leven' aan, legt Aleksandra uit. Ze geeft aan dat er soms sprake is van ruzie of struggles, maar uiteindelijk alles goed komt. Cute!

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island

Laatste nieuws

Zie ook