Katy Perry openhartig over relatie met ex-man Russell Brand: ‘Het was als een tornado”

De zangeres doet een boekje open over haar ex-man.

Katy Perry is happily in love. De zangeres is dolgelukkig met verloofde Orlando Bloom, met wie ze onlangs dochtertje Daisy Dove kreeg. Toch is Katy niet altijd heel gelukkig in de liefde geweest. In een interview met 60 Minutes Australia vertelt de zangeres openhartig over haar ex-man Russell Brand.

Huwelijk

“Ik had veel succes op mijn 23ste, 24ste en 25ste, en toen ontmoette ik iemand die interessant was en mij stimuleerde”, vertelt Katy over Russell. “Het was net als een tornado. Alles gebeurde tegelijk.”

Toch ging hun relatie niet altijd over rozengeur en maneschijn. Zo vervolgde de zangeres dat hun relatie bestond uit uitdagingen, wrijving en weerstand. “Ik wist dat het veel werk zou zijn. Ik dacht: we komen vast uit op iets geweldigs, dat het een prachtige diamant zou worden. Dat al die pressure daarin zou veranderen.”

Helaas wist hun huwelijk de uitdagingen niet te overleven en scheidde Katy, na een huwelijk van nog geen twee jaar, in 2012 van de Engelse comedian. Naar verluidt liet haar ex per sms weten dat hij van haar ging scheiden.

Liefde van haar leven 

Katy datete vervolgens met zanger John Mayer. De twee waren samen van 2012 tot 2015. En toen ontmoette de zangeres acteur Orlando. Die de love of her life bleek te zijn.

Toch gaat hun relatie ook niet alleen over rozen – zoals vrijwel elke relatie. “Er is af en toe wel sprake van gezonde wrijving, maar we zijn heel open en praten veel met elkaar. We verzwijgen niets voor elkaar”, deelt de zangeres. “Als we voor altijd samenblijven, zijn we elkaars beste teachers… Dit zit goed.”

Kindje

Katy en Orlando maakten op 15 februari 2019 bekend dat ze verloofd zijn. De twee hadden zich op Valentijnsdag, jawel, de meest romantische dag van het jaar, verloofd.

Op 4 maart 2020 kondigde Katy in haar videoclip Never Worn White aan dat zij en Orlando samen hun eerste kindje verwachten. De love birds verwelkomden op 27 augustus hun eerste dochter: Daisy Dove.

“We zweven van geluk nu onze dochter veilig en gezond ter wereld is gekomen”, lieten Katy en Orlando in een verklaring weten over hun new bundle of joy. Cute!

Bron: Us Magazine | Beeld: BSR

Laatste nieuws