Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Winning Wednesday: 3x Molton Brown Flora Luminare Eau de Toilette en Body Lotion t.w.v. €101

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar.

Molton Brown Flora Luminare

It’s Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x Molton Brown Flora Luminare Eau de Toilette en Body Lotion t.w.v. €101 weg.

Flora Luminare

Molton Brown introduceert de spiksplinternieuwe Flora Luminare-collectie. De naam zegt het wellicht al: dit is een bloemengeur die de schittering vangt van prachtige witte, stralende bloemen. De collectie bestaat onder meer uit een eau de parfum, eau de toilette, bad- en douchegel, body lotion en handcrème. De geur van de Flora Luminare-collectie voert je mee naar een hemels, bloeiend paradijs. Sounds good!

Best smeller

Niemand minder dan parfumeur Maïa Lernout creëerde de geur van Flora Luminare. Ze wist op een elegante manier de ware essentie van iedere bloem voor de Flora Luminare-collectie tot leven te wekken. Als speelse, romige topnoot koos Maïa voor het absolu van de Tahitiaanse tiarebloem, de meest geconcentreerde vorm van het extract.

De geur krijgt meer diepte met de aromatische hartnoten van weelderige frangipani, jasmijn en roos en wordt in balans gebracht met topnoten van citrus en ylang-ylang. Dit tafereel wordt afgemaakt met basisnoten van zachte vanille, muskus, en aards cederhout. We love it.

Win, win, win!

De Flora Luminare-collectie mag niet ontbreken in je stash. En guess what? Grazia mag 3x 50 milliliter Flora Luminare Eau de Toilette t.w.v. €70 én de 3x Flora Luminare Body Lotion t.w.v. €31 weggeven. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen.*

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 8 september. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Misschien ook voor jou:
Dít masker met maar 2 ingrediënten zorgt voor een glowy skin
Mail en win
  • Molton Brown
  • Molton Brown