Wow! Extreme lookalike Rihanna gaat viral

De verschillen tussen de lookalike en Rihanna zijn niet te zien!

Wist je dat iedereen tenminste één dubbelganger heeft? Rihanna hoeft niet verder te zoeken naar haar lookalike, want deze vrouw lijkt sprekend op de zangeres!

Lookalike

We hebben het hier over de 28-jarige Priscilla Beatrice. De vrouw in kwestie plaatste recent een video op TikTok waarin ze de British Fashion Awards-look van Rihanna nabootst. Eerst zie je alleen haar achterkant, maar wanneer ze zich omdraait… Wow!

De TikTokker lijkt als twee druppels water op Rihanna. Zelfs RiRi herself erkent de ongelofelijke gelijkenis. De video ging dan ook meteen viral, waarna de zangeres reageerde met: “Waar blijft het album sis? #R9″, verwijzend naar het langverwachte album waarvan fans al jaren hopen dat het gaat komen.

@poliakov71

O que vocês acham? 🙈🙈##lookalike ##foru ##rihanna ##pravocepage ##foryoupage ##fyp ##foryou ##fy ##foryou ##tiktokbrasil

♬ Back Up – DeJ Loaf

Ariana Grande

Rihanna is niet de enige met een lookalike. Twee jaar geleden werd er ook een heuse Nederlandse dubbelganger van Ariana Grande gespot. En ze kan ook nog eens supergoed zingen!

De Nederlandse Jemaycia Laisina had geen idee wat haar zou overkomen, toen ze een filmpje van zichzelf zingend à la Ariana Grande op haar Instagram deelde. In de video zingt de Nederlandse het liedje Fluister van Jayh, alleen dan in Ariana Grande stijl inclusief looks en haar famous handgebaren.

Jayh deelde het filmpje vervolgens op zijn Instagram en al snel ging Jemaycia compleet viral. Al had niet iedereen gelijk door dat het om een lookalike ging. Meerdere media bracht het nieuws dat Ariana een Nederlands liedje zou zingen, totdat Jemaycia bekendmaakte dat zij achter de hilarische grap zat. Ha!

Dit bericht bekijken op Instagram

How the tables have turned. #CommentsByCelebs

Een bericht gedeeld door Comments By Celebs (@commentsbycelebs) op

Bron: Glamour | Beeld: BSR, TikTok

Laatste nieuws