Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze actrice gaat de rol van Diana vertolken in The Crown

De populaire dramaserie heeft de actrice gecast voor de rol van Diana.

The Crown

Alle fans van de populaire dramaserie The Crown opgelet! Nadat bekend werd gemaakt dat Imelda Staunton de rol van koningin Elizabeth zal vertolken, is nu bekend gemaakt wie de rol van Diana op zich zal nemen.

Diana

De rol van Diana zal door niemand minder dan Elizabeth Debicki worden vertolkt. Zij zal daarmee in de laatste twee reeksen van de dramaserie rond het Britse koninklijke huis te zien zijn.

In de serie komt het leven van koningin Elizabeth en haar familie naar voren. Hierdoor worden er elk jaar oudere en andere acteurs ingezet. Zo werd The Queen in de eerste twee seizoenen gespeeld door Claire Foy, waarna Olivia Colman het overnam voor seizoen 3 en 4. Nu neemt Imelda de acteerklus op zich.

Serie

In eerste instantie werd er vanuit gegaan dat de populaire serie zes seizoenen zou krijgen. Echter kwam in februari het treurige nieuws naar buiten dat de populaire Netflix-serie zal stoppen na het vijfde seizoen, dit meldde The Hollywood Reporter.

"Maar nu we bezig zijn met het verhaal voor seizoen vijf is mij duidelijk geworden dat dit het perfecte moment is om te stoppen”, liet bedenker Peter Morgan weten. "Ik ben dankbaar dat Netflix en Sony me steunen in deze beslissing."

Het vierde seizoen van de serie zal dit najaar te zien zijn op Netflix. We moeten dus nog even geduld hebben!

Lifestyle
  • De Telegraaf
  • The Crown