Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Roxeanne Hazes deelt foto van reünie met André

Na jarenlang geen contact met elkaar te hebben, hebben Roxeanne en André Hazes de strijdbijl begraven. En dat betekent dat er eindelijk play dates voor hun zoontjes André jr. en Fender georganiseerd kunnen worden.

Roxeanne Hazes

Vorige week liet Roxeanne in een interview met Privé weten dat twee weken geleden de hereniging heeft plaatsgevonden met haar broertje André. Voor de zangeres was het een enorm gezellige middag en het voelde voor haar meteen als vanouds. "Misschien raar om te zeggen, maar wat ik voor mijn broertje voel is nooit weggeweest", liet ze weten.

Nu deelt de zangeres op Instagram een foto van die bijzondere dag. Op de foto zijn André, Monique en hun zoontje André jr. te zien en Roxeanne samen met haar zoontje Fender. "FAM", schrijft ze bij het kiekje.

Kinderen

Roxeanne liet tijdens het interview ook weten dat het contact hersteld werd, toen ze Monique een tijd geleden tegenkwam achter de schermen in de Ziggo Dome. Neefjes Fender en André jr. zochten elkaar toen meteen op.

"We hadden echt zoiets: kijk nou, die twee moeten toch met elkaar kunnen spelen? Toen we weggingen, hebben we elkaar omhelsd en contact gehouden", vertelde ze. Het contact met André kwam daarna ook weer langzaam op gang via WhatsApp. "Koetjes en kalfjes, tot de vraag kwam of we wilden langskomen." De zangeres gaf toe dat deze uitnodiging haar wel raakte.

"Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden. En het klikte ook meteen tussen Erik en hem. Ze zijn beiden gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk. Heel fijn", aldus Roxeanne.

Misschien ook voor jou:
Roxeanne Hazes schrikt zich rot van baby Fender
Showbizz
  • BSR, Instagram