Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heeft deze Too Hot to Handle-kandidaat nu een relatie met de bff van Kylie Jenner?

Eind juni kwam het treurige nieuws naar buiten dat Too Hot to Handle-kandidaten Harry Jowsey en Francesca Farago een punt achter hun relatie hadden gezet. Lang lijkt Harry echter niet om deze breuk te hebben getreurd. Integendeel zelfs. Hij lijkt namelijk als een blok voor de bff van Kylie Jenner te zijn gevallen.

Harry

Harry zou met niemand minder dan Stassie Karanikolaou, de BFF van Kylie Jenner, aan het daten zijn. De geruchten aan het licht zijn gekomen, nadat Harry wel heel vaak met Stassie werd gespot op zijn social media-kanalen.

En de geruchten lijken te worden bevestigd. Afgelopen zondag deelde de Too Hot to Handle-kandidaat nog een foto met naar verluidt zijn nieuwe vlam. "Wholesome", schreef hij bij zijn post.

Followers zijn er in ieder geval van overtuigd dat de twee aan het daten zijn. Zo reageert vriend van de KarJenners, Leon Anderson, met: "Mijn favorieten", en reageert TikTok-ster Ryland Storm met de woorden: "Moeder en vader".

Break-up

Het ex-liefje van Harry, Francesca, besloot na de break-up in een YouTube-video te vertellen waarom de twee uit elkaar zijn gegaan. "Hij besloot het uit te maken, omdat hij een lange afstandsrelatie niet langer zag zitten", vertelde ze aan haar followers. Harry zou het nieuws aan haar hebben vertelt toen ze op een tripje naar Los Angeles waren. Autsj!

De Too Hot to Handle-deelneemster liet weten dat ze het erg moeilijk had met de breuk tussen haar en Harry. Zo wilde ze het eerst niet eens aan haar vrienden vertellen.

"Ik dacht oprecht dat we gewoon even door een moeilijke periode gingen en dat we er wel uit zouden komen. Ik wilde het niet geloven. Hoe kun je het ene moment iemand ten huwelijk vragen, maar tegelijkertijd zeggen dat je niet bij elkaar kunt zijn door de afstand?"

Francesca vertelde wel dat ze af en toe ruzie maakten, maar noemt dit zeker niet de reden van de break-up. "Ik zou nooit hebben opgegeven, maar hij gaat verder met zijn leven en ik moet hetzelfde doen."

Dit bericht bekijken op Instagram

Wholesome 🥰

Een bericht gedeeld door Harry ⚡️ (@harryjowsey) op

Misschien ook voor jou:
Too Hot to Handle-kandidaat Harry had een relatie met déze deelnemer
Showbizz
  • Cosmopolitan
  • Too Hot to Handle, Instagram