Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Sylvie Meis siert deze week de cover.

Grazia 31/32

Good morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Sylvie Meis siert de cover.

Deze week:

* Hoe brengt Sylvie Meis de zomer door en komt er toch nog een summer wedding? Met Grazia deelt ze haar zomergeheimen.
* Achter de coronaschermen werkt Meghan Markle hard aan haar toekomst. In haar veertigste levensjaar (4 augustus wordt ze 39) is ze van plan grote doelen te stellen. Maar... what about Harry?
*
Nu eindelijk die zon weer is gaan schijnen, mag jij shinen met je meest opvallende zonnebril. In Grazia lees en zie je welke eyecatchers deze zomer helemaal on trend zijn. Look at you!
* Vanaf 7 augustus is onze favoriete serie Selling Sunset terug op Netflix met een derde seizoen. Maar wat is nu écht en wat is scripted in deze realityshow over de makelaars van de rich and the famous in Los Angeles?
* Dat de pil lichamelijke bijwerkingen kan hebben, is geen nieuws. Maar méér en méér wordt bekend dat best wat vrouwen er serieus depressief van worden. Huisartsen willen nu dat er meer aandacht komt voor de psychische klachten.
* Strepen, blokken, floral of alles tegelijkertijd: zonder prints ben je deze zomer niet gezien.
* Ze wisten allemaal een beetje het hart van Gaby Blaaser te veroveren, maar er kon maar één man de winnaar zijn. Of toch niet...? Joey, Jordy, Niek en Jethro blikken terug op De Bachelorette.
* Het overlijden van actrice Naya Rivera (33), die eerder deze maand verdronk in Lake Piru in Californië, is de zoveelste tragedie die de cast en crew van Glee treft. Toeval of niet, er lijkt een vloek te rusten op de populaire musicalserie. Een tijdlijn.
* Gezonde, mindful gewoonten integreren in je alledaagse leven vraagt niet om rigoureuze verandering, die je er vaak juist van weerhoudt. Het zit hem, net als geluk, in de kleine dingen. Grazia zet ze op een rijtje.
* Wake-up call: 'Hoe kón ik mijn leven zo hebben laten leiden door verlegenheid'
* De laatste keer: 'Hij deed een ball gag in mijn mond'

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!
Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis deelt hoe ze in shape blijft