Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Babette van Veen heeft haar oogkleppen afgezet

Babette van Veen scheidde in 2010 na een huwelijk van twaalf jaar van Bas Westerweel, met wie ze twee zoons heeft. Een n...

Babette van Veen heeft haar oogkleppen afgezet

Babette van Veen scheidde in 2010 na een huwelijk van twaalf jaar van Bas Westerweel, met wie ze twee zoons heeft. Een nieuwe liefde heeft ze nog niet gevonden, vertelt ze aan Grazia.

“Ik ben al honderd keer verliefd geweest, dus laat mij maar lekker genieten. Als het aan mij ligt, word ik elke dag verliefd. Ik hoef ook niet per se een vaste relatie. Sterker: ik wil niet één man, doe mij er maar vier, haha.”

“Lijkt me geweldig: met de ene ga je naar musea, met de ander naar spannende clubavonden en de volgende is iemand met wie je nachtenlang kunt praten”, vervolgt ze. “Mijn oogkleppen zijn af en ik geniet volop van het leven.”

Mocht ze onderweg toch haar grote liefde tegen het lijf lopen, staat Babette daar zeker voor open. “Des te leuker. Want ik geloof nog steeds in onvoorwaardelijke liefde. Niets romantischer dan dat je iemand tegenkomt, de bliksem inslaat en je de rest van je leven samen blijft.”

Een tweede huwelijk sluit de blondine dan ook niet uit. “Ik hou nu eenmaal van tradities. Om heel duidelijk af te spreken dat je bij die ander blijft – ook al bestaat er vijftig procent kans dat de ander zich daar dus niet aan houdt.”

“Maar als je van iemand houdt en heel graag bij diegene wilt blijven, dan mag de hele wereld dat ook weten. Het leven is er om gevierd te worden”, aldus Babette. (MB)

Lees het uitgebreide interview met Babette deze week in Grazia.