Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s PC Catwalk groot succes

De groots opgezette modeshow met de langste free seated front-row van Nederland was een daverend succes. De show telde 1...

Grazia’s PC Catwalk groot succes

De groots opgezette modeshow met de langste free seated front-row van Nederland was een daverend succes. De show telde 1200 zitplekken en 350 meter catwalk, dwars door de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. In het bruisende hart van het Fashion & Museum District werden de herfst- en wintercollecties getoond van gerenommeerde internationale modemerken als Dolce & Gabbana, Filippa K, Burberry, Etro, Céline, Chloé en Prada.

Het evenement, geproduceerd door Mynth Events, was gratis te bezoeken voor het publiek en trok ruim 5000 fashionliefhebbers en nieuwsgierige toeristen. Onder hen ook vele BN’ers zoals Gigi Ravelli, Tatjana Simic, Nicolette Kluijver, Jort Kelder, Fiona Hering, Judith Osborn, Isis, Fabienne de Vries, Liza Sips en Marly van der Velden.

De modellen toonden meer dan 180 looks met de laatste mode van internationale merken. Wella Professionals besteedde volop aandacht aan de nieuwste haar trends. Voor het eerst was er dit jaar een Grazia’s Stylehunter Best Dressed Award, die uitgereikt werd aan fashionista Linda Tol. Zij werd beloond met 1000 euro shopping geld.

Naast de shows Casual/Denim en High Fashion presenteerde Grazia ook haar eigen visie op de herfst- en wintertrends van komend seizoen. Grazia-hoofdredacteur Hilmar Mulder: “Het enthousiasme over de langste free seated front row, de opzwepende muziek van DJ Stonebridge, de introductie van de Best Dressed Awards en natuurlijk de spectaculaire fashion show met internationale allure hebben de derde Grazia PC Catwalk tot een groot succes gemaakt. Het blijft ontzettend bijzonder om de beste internationale merken in één straat op één catwalk te zien.”