Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Humberto Tan:”Je houdt rimpels en aftakeling toch niet tegen.”

Hoewel Humberto Tan (45) er goed uitziet voor zijn leeftijd brengt hij geen uren door voor de spiegel en noemt zichzelf...

Humberto Tan:”Je houdt rimpels en aftakeling toch niet tegen.”

Hoewel Humberto Tan (45) er goed uitziet voor zijn leeftijd brengt hij geen uren door voor de spiegel en noemt zichzelf niet ijdel. “Ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, maar dat vind ik niet ijdel.”

Ook zegt de RTL-Boulevard presentator niet veel voor zijn goed gevormde lichaam te hoeven doen. “Ik doe amper aan beweging.”Sterker nog: “Ik houd erg van vet en veel. Berenhappen, gehaktballen, het gaat er allemaal zo in.” De reden dat hij goed in vorm blijft dankt hij naar eigen zeggen aan zijn drukke en diverse carrière.

Tan is naast presentator en sportjournalist ook eigenaar van zijn eigen kledingmerk ‘Humerto Tan’. “Ik draag altijd mijn eigen pakken, hemden en dassen. Ik zou gek zijn als ik geen gebruik maak van free publicity.” Over ouder worden is hij nuchter. “Dat is nu eenmaal een onderdeel van het leven. Misschien ben ik er wel zo relaxed onder omdat ik vrij jong twee broers ben verloren. Je houdt rimpels en aftakeling toch niet tegen.”