Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oprah geeft Vera Wang bruidsjurken weg

Wanneer je een aanstaande bruid vraagt in wat voor jurk ze graag zou willen trouwen, is de kans groot dat een jurk van V...

Oprah geeft Vera Wang bruidsjurken weg

Wanneer je een aanstaande bruid vraagt in wat voor jurk ze graag zou willen trouwen, is de kans groot dat een jurk van Vera Wang hoog op haar lijstje staat. Oprah Winfrey, die weet hoe populair de trouwjurken van Vera Wang zijn, besloot daarom vijftig aanstaande bruiden een trouwjurk van de ontwerpster cadeau te doen.

De vijftig dames gingen helemaal uit hun dak toen ze het nieuws te horen kregen bij Oprah. De jurken zijn weliswaar van de nieuwe, goedkopere lijn van Vera Wang (variërend van 600 tot 1400 pond), maar dat mocht de pret niet drukken.

Trouwen in een jurk van Vera Wang is zo ongeveer de droom van ieder meisje. Celebs als Chelsea Clinton, Jennifer Lopez, Mariah Carey, Victoria Beckham en Jennifer Garner trouwden allen in een jurk van de ontwerpster. Vera Wang ontwierp ook de trouwjurken van Anne Hathaway en Kate Hudson in de film Bride Wars.

Oprah lijkt vastbesloten het laatste seizoen van haar show groots af te sluiten. Behalve een jurk van Vera Wang kregen alle vijftig bruidjes ook een tegoed van vierduizend dollar om aan hun huwelijksreis te besteden. Afgelopen week deed ze alle dames uit haar publiek al een reis naar Australië cadeau.